![]() |
Mahkum Duygular |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahkum DuygularMahkum Duygular Kafirler ciğerine geçirir oldu dişi ![]() Lüks evinde, "Keyfim şöylece rahat" dedin ![]() "Ne cihadıymış o? Hadi be bırak" dedin ![]() Gök başına düşse de, "Bu düşen davul mu ki?" Diye sordun, değildi sorularının ilki ![]() Meyhaneden çıkan sana» "Sen sarhoşsun" dese de ![]() Diyemez oldun ona, "Hadi canım sende" ![]() Ben dinimi bilirim, namusumu korurum ![]() Önderimin uğruna, trilyon baş vururum ![]() Sormadım, soramadın da bu soruyu artık, Köpeklerin keyfine, işte bak böyle baktık ![]() Kafirin gülüşüne "dostça"dır derken sen, O sana kesiyordu her boydan siyah kefen ![]() ![]() ![]() Yolunu asfalt yaptı, altını göstermedi ![]() Görmüyor musun bak hiç merhamet etmedi ![]() ![]() ![]() Bize yakışır mıydı canavarın dişleri, Kaçar mıydı gözlerden sinsice gidişleri ![]() Ucuza giden mala "kelepir" denilirken, Onu söylese iyi, sana dediler kefen ![]() Oyunlarına geldin, Rabb'ini terkeden sen ![]() Bu gidişin sonunu ah bir idrak edebilsen ![]() Amerika'dan tut, taa öbür tarafa bak ![]() İslam'ı çiğniyorlar, sen sırt üstü yat ![]() Tarihte görülmüş mü utanmazlığın böylesi ![]() Ninni gibi mi geldi, Emperyalistin sesi? Ağlamaklar yetmez, ölüm de çıkış değil ![]() Elini vicdadına koy , şöyle bir düşün ![]() Kurtuluş neresinde satılarak gidişin? Bir emanet vardı sende, fakat o sende değil ![]() Seninse o yüceden bir ayet manası bil ![]() Tane tane manasını bilirken müziğin ![]() Dedin mi yavrum, bu işler bizim değil? Sordun mu ona hiç Rahman'ın manası nedir? Gel okuyalım yavrum, Kur'an'ı bana getir Söyleme sakın ağam, söyleme ne olur paşam ![]() Aklın başına gelir, beynine inince dam ![]() Şeref midir sanki o davayı söküp atmak, Güneşi indirip de yerine gece takmak ![]() ![]() ![]() Anlıyorsun değil mi hatalar zincirleme, Ya şimdiden tedbir al, ya da sonra inleme ![]() Bil ki, bu tavsiyeyi kalbimin yaşı yazdı ![]() Yok muydu renkte kara, hepsi sana beyazdı ![]() Şunu bil, unutma ki dava bizim, din bizim, Şereflerle okunan dört üçlük tarih bizim ![]() Sen kendine gelirsen, hangi engel aşılmaz, Sen kendine gelirsen kim sana köle olmaz ![]() Bu günü dev aynası, gerçeğin yok zerresi ![]() Korkutmamak seni Emperyalist, it sesi ![]() Kafasını soy, gör içinde neler var ![]() Sonra kendine gelip, Rabb'ine şöyle yalvar: Şimdi tevbe ediyorum, aksa da suçlu kanım ![]() Anladım çok suçluyum, kendime geldim Ya Rab ![]() Mahşer günü gösterme, lütfunla bize azap ![]() Dinimin askeriyim, namusumun bekçisi, Gösterme artık bize, firavunlar elçisi ![]() Geç kaldım affet Rabbim, kendimi yeni buldum ![]() Ölsem de bu yoldayım, mazimden pişman oldum ![]() E ![]() |
![]() |
![]() |
|