Korkuyorum Annen!!! |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Korkuyorum Annen!!!Nedir bu sesler Neden insanlar bağırıyor Babam neden hala eve gelmedi Yanımızdaki camiyi neden yıktılar anne Arkadaşım Zehra da gelmez oldu Neden annesi sürekli ağlıyor Onu bari anlat anne, neler oluyor üzerimizde ne zaman uçak sesi duysak Bir müddet sonra patlama sesi geliyor Dün sen mutfaktayken çaktırmadan pencereden baktım Ahmet amcanın oğlunu beyaz çarşafla sarmışlardı Ahmet amca çok ağlıyordu Oğlu hastamı oldu anne Yoksa sen de mi beni o yüzden dışarı çıkarmıyorsun Korkuyorum anne Ne zamandır elektrik yok her yer karanlık Gündüz de perdeleri kapatıyorsun Soba da yanmıyor Biliyorum sen de benim gibi düşünüyorsun Dün gece dua ettim ALLAH’ıma ALLAH’ım annem anlatmıyor ama Ben biliyorum kötü şeyler oluyor Şu uçaklar gitsin tepemizden Babam ile Zehra dönsün artık gittikleri Yerlerden Ben uyuyorum anne Ve uyandığımda güneş doğacak biliyorum Gazze’ye Filistin çocukları uçurtmalar uçuracak yeniden Beyaz çarşaflara sarmasınlar çocukları anne Sadece yolcu uçakları geçsin üzerimizden Ahmet amcanın oğlu da iyileşsin Ben uyuyorum anne Her şey çok güzel olacak Hadi sen de yanıma gel Bana sarıl anne, çok üşüyorum çok üşüyorum alıntı |
|