![]() |
Siyah Dünya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siyah DünyaSiyah Dünya Bana gözlerini gönderme mektuplarında can, Mavilere alışık değilim ben ![]() Yıllar var ki siyah bir yalnızlık büyür şiirlerimde ![]() Her şeyim karadır benim, kaderim gibi ![]() Kaç mevsim ki, zifir bir gece uzar gider; Hiç sabah olmaz gözlerimde ![]() ![]() ![]() Bana gülüşlerini gönderme mektuplarında can, Yıllar var ki, bu kalem sevinçleri hiç yazmadı ![]() Gamzelerini anlatamam kırık dökük mısralarımda, Dertle bütünledim ben kendimi söylemiştim ![]() Ne zaman gülmeye kalksam biraz buruksu, Tebessümler en ufak olur dudaklarımda ![]() ![]() ![]() Bana sevilerini gönderme mektuplarında can , Sevmeyi unutmuşum kaç zamandır beceremem ![]() Bir sevda yorgunuyum ben ezik şarkılarda, Işıl Işıl caddelerde gece yarısıyım ![]() Ne zaman mavilere sarsam kendimi kırık bir hevesle, Geç kalmışlığım çıkar hep karşıma ![]() ![]() ![]() Bana gözlerini gönderme mektuplarında can, Göndereceksen bari saçlarını gönder ![]() Siyahlara aşinayım ,yıllardır, söylemiştim ![]() Her şeyim karadır,benim ,gözlerim gibi Siyahlardan bir dünya kurmuşum kendime Çiçeklerim siyahtır, siyahtır şiirlerim ![]() ![]() ![]() Nihal Adsız |
![]() |
![]() |
|