![]() |
Sen Bilmezsin Onun Adı Mor Menekşe..(Değil) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Bilmezsin Onun Adı Mor Menekşe..(Değil)neyin var? anlat bana ne olursun ![]() ![]() yaprakların soldu, çiçeklerin kurudu, bilmezler ki asıl senin adın mor menekşe ![]() ![]() keşke anlatabilsen,benim sana anlattığım gibi usulca,gizlice fısıldasan ![]() ![]() halbuki hala en sevdiğin yerdesin, minik yapraklarını okşuyorum, kurumuş çiçeklerini uzaklaştırıyorum güzelliğinden yağmuru anlatıyorum sana, seni benim için önemli kılanı, hayallerimi,kaçışlarımı hani inatçıyım ya ben! kararlarımı netleştiriyorum ya sigarayı bırakarak test ediyorum kendimi bakalım azmim ne kadar güçlü ![]() dün gece onu gördüm rüyamda biliyormusun? sadece yüzü aklımda kalan ![]() gözlerimi açtığımda anladım rüya olduğunu ve tekrar sıkıca yumdum gözlerimi ![]() ![]() ama ![]() ![]() ![]() ağlamak istedim,yine ağlayamadım görüyormusun bak ne güzel yağıyor kar, heryer beyaza bürünse,ben üzerinde yatsam ![]() ![]() ılık nefesim buhar şeklinde havaya karışsa gözlerimi kapasam ![]() ![]() gözlerimi açtığımda papatya tarlasınsa olsam ![]() ![]() öyle işte menekşem,mavikentin düşleri sınırsız açık anlatmakla bitmez ![]() ![]() //////////////// neyin var? ne olur solma ![]() ![]() ne olur gitme ![]() ![]() bırakma beni sensiz ![]() ![]() suskun kal istersen ama hep orada kal bilmezler ki asıl senin adın mor menekşe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|