![]() |
Sokaklara Değil Cennete Yakışmalı Cennete...!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokaklara Değil Cennete Yakışmalı Cennete...!!!!Can Bacım Can'da Canan Bacım Dün gördüm Seni Öyle bir giyinmistin ki Öyle bir yakısmıstın ki SOKAKLARA Sorma gitsin Herkesin gözü sendeydi iste tam senin istedigin gibiydi Herseyinle BEN burdayım diyordun Bu sendin bacım SEN Böylemi olmalıydı ![]() ![]() ![]() Sokaklarami sattın CENNETi? Sözünü bir toz gibi üfledin semalara ![]() ![]() ![]() Evet bacım SEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etrafına bakma kime diyor diye Ben Sana diyorum bacım sana Düsün ![]() ![]() ![]() Öyle bir yürüyüsün vardi ki sorma gitsin ![]() ![]() ![]() Salına salına ![]() ![]() Ben bile baka kalmıştım ![]() ![]() ![]() Sanki Cenneti satmamıssın da sokaklara Satın almışcasına Cenneti ![]() ![]() ![]() Iste öyle bir yürüyüsün vardı Dün yine gördüm seni Hz ![]() Hamza olalı!!! Allah azze ve Celle Şahidimdir Ben dayamanaz oldum sendeki bu hale tavra ![]() ![]() Dayanılamaz artık Ey Can Bu Örtünden kendinden taviz verdigin Yasantına Niçin bacım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verdigin cevabın Bırak kendini KARINCAYI bile tatmin etmezken ![]() ![]() ![]() SEN ![]() ![]() Hala bu halinle söz sarf edebilen SEN!!! Dilin varıp neye dayanıp söyleyebiliyorsun bunca seyleri? Duymadınmı asıl Rabbinin sözlerini Örtünme ayetlerini ![]() ![]() Örtünme seklini Görmedinmi ![]() ![]() İlim okuyorsun güya ![]() ![]() ![]() İlim ilim bilmektir ilim kendin bilmektir!!! İlmi kazımazsan kalbine ![]() ![]() ![]() Kağıtlara kazımışsın neye yarar ![]() ![]() ![]() Ne sana ne bana yarar ![]() ![]() ![]() ![]() Bende sözler tükenir oldu artık Seni görünce bir tek sey söyleyebiliyorum anca ![]() ![]() Yakışmamalı Genç kız / Delikanlı sokaklara ![]() ![]() ![]() Yakışmalı benim bacım / Delikanlım Cennete!!! Bizler yakışmalıyız Cennete ![]() ![]() ![]() Sevgiliye ![]() ![]() O'na yakışmalıyız ![]() ![]() ![]() Sadece ![]() ![]() ![]() Bugün üstünde Salın Salına! yürdüğün Toprağın Yarın altında büzülürsün Merak etme ![]() ![]() ![]() Gençlik Güzellik deme ![]() ![]() ![]() hah ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsi yalan bacım Ne biliyormusun gerçek olan Gercek olan kalbindeki İMAN Gercek olan O'na olan SEVDAN Gercek olan O ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kime kalmışki bu güne kadar Sallana sallana yürüdügün yollar!? Merd' e de kalmamış Namerd'e Ne iyiye ne kötü'ye Ve en önemlisi Güzelede kalmamıs Çirkinede Merak etme Güzellik denilen şeyde terk eder belli zaman sonra Ona da hic güvenme Ama yok Karısma bana! Benim Senedim var Cennete girecem diyorsan Gel alnından öpeyim ![]() ![]() ![]() O zaman AMENNA ![]() ![]() ![]() ![]() Cennete Yakısacak bir Genc kız / Delikanlı Olmaya insaallah Orda bulusmaya |
![]() |
![]() |
|