![]() |
Karışık Bazenler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Bazenler![]() Bazen kızıyorum kendime ![]() ![]() Bazen nefret ediyorum ![]() ![]() Bazen haksızlık ediyorum diyorum ![]() ![]() Acıyorum ![]() ![]() Sonra irkilip geliyorum kendime ![]() ![]() Bazen takmıyorum kimseyi ![]() ![]() Bazen bölünmek istiyorum herkes için ![]() ![]() Bazen düşüveriyorum yerlere ![]() ![]() Bazense düşmemek için tutunyorum kendime ![]() ![]() Düş'mek neydi ![]() ![]() Düş'ündüm ![]() ![]() Düş'ümde düş'mü/şüm ![]() ![]() Gerçekte düş'müş ![]() ![]() Karışığım çok ![]() ![]() Konuşamıyacak kadar ![]() ![]() Gülemiyecek kadar ![]() ![]() Ağlıyamıyacak,düşünemiyecek kadar ![]() ![]() Hissetmiyecek,his/settiremeyecek kadar ![]() ![]() İfade edemiyecek,dökemiyecek kadar karışığım ![]() ![]() Yetiyorum kendime ![]() ![]() Yük olmadım kimseye ![]() ![]() Aşırı/laşmadım hiçbi hadisede ![]() ![]() Bilen yok,ben biliyorum ya işte ![]() ![]() "Kusur mu işledim" korkusu var hep üzerimde ![]() ![]() Aştır bunu bana Ya Rab ![]() ![]() Kim olduğumu bilemiyorum bazen ![]() ![]() Bilipte bil/ememek ![]() ![]() Karışık yaşamak ne zor ![]() ![]() Rabbim aklımıza mukayet olsun ![]() ![]() Yerinde ve zamanında kullanma iradesi versin ![]() ![]() Saptırmasın ![]() ![]() Unutturmasın ![]() ![]() Karış/maktan nasiplendirmesin ![]() ![]() Şükretmeyi unuttuğumuz an,hatırlama gücü versin ![]() ![]() AMİN (alıntıdır) |
![]() |
![]() |
|