![]() |
Susacaklarım B/Aşkaydı...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susacaklarım B/Aşkaydı...!![]() ![]() ![]() ![]() bismihu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() susacaklarım b/aşkaydı ![]() ![]() ![]() içimin kalabalığında hüküm giymişken ve s/aklamak isterken sancımı, ve sus/amışken bir düş/e ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() düş/tüm ![]() ![]() ![]() en kanayan y/anıma sığınırken ![]() ![]() düş/tüm ![]() ![]() matem havasına bürünmüş susuşlarımı sunacakken yar(sız)lığıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ellerimi saracak,hüznümü s/aklayacak y/ansız bir düşe muhtacım şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() satır aralarına gizliyorum birikmiş pişmanlığımı ![]() ![]() ![]() en içli ağıtlara yaslanıyorum bakışlarım nem kokuyor,rutubetli ![]() ![]() ![]() siyaha boyanmış ![]() ![]() ![]() Araf simsiyah ![]() ![]() ![]() günceme siyah düşler bulanıyor, karanlık hırpalıyor ruhumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sözlerim d/üşüyor ![]() ![]() ![]() Meryem iffetle susuyor, gözlerim susuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey yar ![]() ![]() 'susacaklarım var sana', duy/ma beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|