![]() |
Hoşgeldin Ya Resulallah |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoşgeldin Ya ResulallahHoş geldin Ya Resulallah Küçücükken başladım seni sevmeye ![]() Sırf, anam babam seni seviyor diye, Anam babam için başladım seni sevmeye ![]() Sonra kaybettim onları, artık aklım eriyordu ![]() Bende senin gibi yetimdim,üstelik zor geliyordu ![]() Önce Abdullah sonra Amine için sevdim seni ![]() Tıpkı ana babamın beni sevdiği gibi ![]() Öğrenince mahzun yetimliğini!!! Belki amcan gibi yanında olamadım ![]() Belki deden gibi saramadım seni, Büyüdükçe öğrendim büyürken çektiklerini ![]() Dağıldı unufak oldu dertlerim ![]() Sevdim seni sevginle erittim kederlerimi ![]() Büyümek isterdim dizlerinin dibinde, Ali gibi, Hasan gibi, Hüseyin gibi ![]() Eşiğinden ayrılmadan, tıpkı Hureyre gibi ![]() Ya Resulallah ben büyüyünce de sevdim seni ![]() Kendime göre kırık dökük, Ashab-ı Güzin gibi değil belki ![]() Ama hala ağlarım, yalnız kaldıkça, seni andıkça inanki ! Seni sevmek yetmiyor artık bak büyüdüm! Boy verdim, oğul verdim, soya yürüdüm ![]() Sevgini sardım kundağına evladın ![]() Kulaklarına tatlı tatlı seni üfürdüm ![]() Aşkını ektim ömrüme, gönlüme, yaratılmış her hücreme ![]() Okuyup ismin salavatın üfleyip ellerime ![]() Sürdüm, yüzüme gözlerime ![]() Eydim başımı sanki yanımdasın, bakamam hiçbir yere ![]() Kaldırdım gönlümden asırları gözlerim kapalı ![]() Kalbim yaralı hasretinle, Mekke'deyim gece berrak gelişinle ![]() Hoş geldin Ya Resulallah İhya ettin alemleri Nura boğdun dört bir yeri Birdir ALLAH deyişinle ![]() |
![]() |
![]() |
|