![]() |
Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın![]() unutulmuş yaralarıma tuzdur adın ![]() ![]() kavgadır kalbimin gözündeki fer ![]() ![]() ![]() ![]() bir devrimin eskimiş yüzüyüm ![]() ![]() ![]() yanmış süt kokulu sabahların eşiğinde bekleyen gece! bana göz kırpıyor kalabalık yalnızlığım şimdi arsızca ![]() ![]() ![]() kimi nerde arayacağımı sordum mavi gözlü hüzne dedi geç! aşkı geç! ![]() ![]() ![]() geçemedim ![]() ![]() ![]() ![]() yedi geceyi geçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir eren geçiverdi içimden o vakit ![]() dedi vur! aşkı vur! ![]() ![]() vuramadım ![]() ![]() ![]() bir tutam hayat buldum ![]() ![]() ![]() ![]() ve sanki görmek için kapanmıştı gözlerin ayağına ölüm ![]() bir cebinde birikmiş kan buldum kullanılmış hayatın ![]() ![]() ![]() dedi sök! aşkı sök! ![]() ![]() sökemedim ![]() ![]() ![]() bir şiir yazdım kalbine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dedi kır! aşkı kır! ![]() ![]() kıramadım ![]() ![]() ![]() eşkıya bir kahır biçti ömrümü sonrasında canhıraş kavgalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aynı yollardan geçtim ![]() ![]() ve unutmanın en deli yükünü taşıdım ben, sözlerinin kahpe yüzünde!!! yalanın ve ihanetin insafsızlığı bendeydi ![]() ![]() ![]() benden soruldu uykusuzluğun yük olduğu gecelerin hesabı! aşkı geçemedim, vuramadım, sökemedim, kıramadım!!! kendime kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşk! dedim attım içime seni ![]() ![]() ![]() sonrası kimsenin kalbini meşgul etmeyecek kadar basit: içimde bir sen aşk içinde ![]() ![]() ![]() içimde bir ben bir sen içinde içimde bir biz bin hiç içinde ![]() ![]() ![]() sırrın kalemine perde indirdim ve ben bir kez daha ye-nil-dim!! alıntı |
![]() |
![]() |
|