Hüseyin’E Kara Bağlar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hüseyin’E Kara BağlarHÜSEYİN’E KARA BAĞLAR Hasırdan kefen biçenler Kerbela’ dan her geçenler Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Doğranan ciğer paresi Sakinesi, Rukeyyesi Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Yürümeye yok mecali Ney neva da İmam Ali Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Cibril haber verdi önce Betül, Zehra bile bence Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Şu âlemi dinle bir bak Bülbüllerde her gün sabah Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Kendisine kaç ok değmiş Zül cenah’ ta boyun eğmiş Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Zincir bağlı bilekleri Esirlerin yürekleri Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Şam yolunda esir canlar Peygamberler ve İmamlar Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Zikir eder iken dallar Müslüman’ım diyen kullar Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Ağlamaya çok bahane Yağmur ve kar tane, tane Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Mahzun olmuş güzel güller Şehide ağlayan diller Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Buram, buram tüten toprak Yağmur yağdığında yaprak Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar İnsanlığın değerleri Aşkla yanan ciğerleri Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Ağlamayan insan cahil Melekût’ i âlem dâhil Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Zülcenah denen kırata Şöyle bir baktım Fırat’a Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Zeynep gelmiş mezarına Musa ne dedi Harun’a Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Abasın kesik kolları Allahın takva kulları Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Ebul Fazlı Alemdarı Kerbela’ nın eza darı Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Ali Ekber izin aldı Düşmanın içine daldı Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Ne görüyorum Allah’ım İmam Seccad ile şahım Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Rasulullah’ tan bu güne Kim destek olduysa dine Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Sahi bel zamandır adı Rasulullahın evladı Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Sıratı müstakim yolun Sana âşık olan kulun Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar Senin aşkına susadım Ali Ekber âşık adım Zehra ana için ağlar Hüseyin’e kara bağlar |
|
|
|