![]() |
Peygamberimiz Gelse |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamberimiz GelseEğer bir gün Peygamber ziyaretimize gelse Yanlızca bir kac günlügüne Aniden çalsa kapımızı Dogrusu merak ediyorum neler yapacagımızı Ama biliyorum Böylesi serefli misafirimize Evimizin en güzel odasını acacagımızı Yemeklerimizin en iyisini sunacagımızı Ve inandırmaya calışacagımızı Onu evimizde görmekte durduğunumuz hazzı Ama söyleyin ona Peygamberi evinize doğru gelirken görsen Onu kapıdamı karşılayacan Yoksa onu içeri davet etmeden önce O sabah aldığınız gazeteleri ve dergileri Cabucak toplayıp kanepenin altınamı atacaksınız ![]() Peki acıkmı bırakacaksınız pembe dizi oynayan televizyonunuzu Kim bilir belkide agzımızdan hiç çıkmamıs olmasını dilerdik Gün içinde edi verdiğimiz büssüre yalanın ve hakaretin Peki ya kasetlerimizi hızlı müziklerimizi yeni çıkan son ablümlerinide ortalıktan kaldıracakmıyız bir cırpıda ![]() ![]() Belkide onların yerine yıllardır boynu bükük bekleyen kitapları serpistireceğiz ortalıga Peki hemen evimize girmesine izin verecekmiyiz Yoksa ne olur bir dakika yalvararak kapıda Hangisini kaldırayım neyi yok edeyim hangisini gizleyeyim diye kosturacakmıyız evimizin içinde bir bir telasla ![]() ![]() ![]() ![]() Merak ediyorum Eger Peygamber Bi kaç günlügüne bizimle birlikte yasasa Yapmaya devam edermiyiz her zaman yaptığımız işleri Mesela götürebilecekmiyiz yanımızda her gittiğimiz mekana onuda Tanıştırmaktan onur duyacakmıyız en yakın arkadaslarımızla Söyle diyelim yada o gelince bir kaç günlügüne değişmelimi planlarımız ve hayatımız Simdi söyleyelim birbirimize acık yüreklilikle kalmasını istermiyiz hayatımızın sonuna kadar bizimle Yoksa rahat bi nefesmi alırız ziyareti bitince çabucak gidi verdiğine Gerçekten bilmek ilginç olabilir değilmi Eger bir gün peygamber ziyaretimize gelse yapacagımız seyleri İBRAHİM SADRİ |
![]() |
![]() |
|