![]() |
Bende Öleceğim..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende Öleceğim..!Bende öleceğim ![]() ![]() ![]() Bir gün göç edeceğim, bu diyardan ![]() Ansızın gideceğim, haberin olmayacak ![]() Yolun düşermi, bilmem kabrime ![]() Bir kalabalık ,çarparsa gözüne ![]() Merak etme, yine birini defnediyorlar de ![]() Ben hiç gelmeyim aklına ,özleme beni ![]() İnsanlar ağıt yakarak, okurken mezar taşımı ![]() Sen okuma ,merak etme sakın ![]() Güzel yüreğin, üzülmesin ![]() ![]() Bakmaya kıyamadığım, gözlerin ağlamasın ![]() Okuma sakın ![]() ![]() ![]() Buz gibi taşa kazınmış, sana olan özlemlerim ![]() Islanmasın sakın gözlerin, süzülmesin yanaklarından ![]() İncitmesin yüreğini ,kalbin ağrımasın ![]() Nefesin kesilmesin ,kıyamam dayanamam ![]() Yerimde yatamam ![]() ![]() ![]() İşte gülüm diyordumya ![]() Bende öleceğim ![]() Mezar taşıma adımı yazdılar ![]() Anadan babadan yardan ayırdılar ![]() Daha kardaşıma sarılmadan toprağa yatırdılar ![]() Bacımın ellerine kınayı yakmadan kanadı bağrım ![]() Sevdiğim yar baş ucumda ![]() Sarılır ıslak toprağıma ![]() Pançalıyorsun toprağımı ![]() Ağıtlar yakıyorsun şimdi ![]() Sen kalkta ben yatam ![]() Orda yalnız kalamazsın sen ![]() Beni görmeden duramazsın ![]() Sesimi duymadan yaşayamazsın ![]() Bana hediyeler alıp ![]() Güldürmeden duramazsın ![]() Sen orda bensiz yatamazsın ![]() Kalk gel geri ölmedim de ![]() Şaka yapma ![]() ![]() ![]() Bende öleceğim derdin ama ![]() öldüm deme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|