![]() |
Ey Rabbim..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Rabbim..!Bırakma bizi Sensizliğe, Al bizleri Rıza evine ![]() ![]() ![]() ![]() Unuturma bizlere verdiğimiz ahdi ![]() ![]() Sırat-i Mustakim üzere kaim kıl bizi ![]() ![]() EY sığınmak isteyenlerin sığınağı ! Bu gurbet çölünde bizi yalnız bırakma ! Hepimize yeniden derlenip toparlanma fırsat ver ![]() ![]() tekrar birbirimizi tutunma şuuru ver ![]() ![]() ![]() Bütün insanlığı kuçaklayacak ızdırap duyma hassasiyet ver ![]() ![]() Bizi kendi nefsimizle başbasa bırakma ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi ![]() ![]() ![]() Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi ![]() ![]() ![]() Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi ![]() ![]() ![]() Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi ![]() ![]() ![]() Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi ![]() ![]() ![]() Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi ![]() ![]() ![]() Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi ![]() ![]() ![]() İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz ![]() ![]() Ey diri olan ![]() ![]() ![]() Ey ebedi var olan ![]() ![]() ![]() Ey izzet ve ikram sahibi olan ![]() ![]() ![]() Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım ![]() ![]() ![]() Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi ![]() ![]() ![]() Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy ![]() ![]() Ya Rabbi ![]() ![]() ![]() Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMİN YA RABBİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|