Ey Rabbim..! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Rabbim..!Bırakma bizi Sensizliğe, Al bizleri Rıza evine ![]() Ek yüreklerimize çiçeklerini![]() ![]() Unuturma bizlere verdiğimiz ahdi ![]() ![]() Sırat-i Mustakim üzere kaim kıl bizi ![]() EY SULTANLAR SULTANI ! Kainata dost eyle,EN SEVDİĞİN (Sallallahu Aleyhi Vesellem)'in ümmetinde paklığa erişenlerden eyle !EY sığınmak isteyenlerin sığınağı ! Bu gurbet çölünde bizi yalnız bırakma ! Hepimize yeniden derlenip toparlanma fırsat ver ![]() ![]() tekrar birbirimizi tutunma şuuru ver ![]() ![]() ![]() Bütün insanlığı kuçaklayacak ızdırap duyma hassasiyet ver ![]() ![]() Bizi kendi nefsimizle başbasa bırakma ![]() ![]() AMİNYa Rabbi ![]() ![]() !Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür![]() Ya Rabbi ![]() ![]() !Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür![]() Ya Rabbi ![]() ![]() !Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür![]() Ya Rabbi ![]() ![]() !Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür![]() Ya Rabbi ![]() ![]() !Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür![]() Ya Rabbi ![]() ![]() !Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür![]() Ya Rabbi ![]() ![]() !İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Allah'ın Resulüdür![]() Ey diri olan ![]() ![]() !Ey ebedi var olan ![]() ![]() !Ey izzet ve ikram sahibi olan ![]() ![]() !Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım ![]() ![]() !Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim ![]() ![]() !Ya Rabbi ![]() ![]() !Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir![]() Ya Rabbi ![]() ![]() !Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et![]() ![]() ![]() AMİN YA RABBİ ![]() ![]() AMİN YA RABBİ![]() ![]() AMİN YA RABBİ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|