![]() |
Adın; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adın;![]() Adın; Sükut deyip susuyorum ![]() ![]() Gece; Yine seni d/üşüyorum ![]() ![]() Bak ellerimde kırık dökük Umut sökük, neş'e sökük Giyindiğim hicran, en yenisinden, Kanattım yine dünleri ![]() Uykular kan tadında ey sevgili! Yetim kılıp herşeyinden beni Yokluğunu ilikliyorlar yüreğime ![]() ![]() İzbe çukurlarda dermansız, Bir başıma, Naçar soluklardayım ![]() Hangi nefeste ansam adını Bir bahar havası ,avuçlarımda ![]() Göğüm mavileniyor , Yeşilleniyor dalım ![]() Sensiz hep divane, yorgun Bilinmez yollara çıkıyorum sevgili! Kapanıyor, yüzüme kapılar ![]() Elimde kalıyor tutunduklarım ![]() Devriliyorum! ![]() Sendeliyorum, yokluğunun üzerinde ![]() El ver düşüyorum sevgili! Ölesi iliştirildim ki acıya, Sıyrılamıyorum! ![]() ![]() Gel döndür beni bu yollardan! Sağnak sağnak bir hüzün yağıyor üstüme Acının küf kokusu ağır, Kırılgan ellerimde ![]() ![]() Birbirine dolanıyor ayaklarım Düşüp kalıyorum ![]() ![]() Avuç avuç sen ağlıyorum, Direniyorum sevgili! Kanadı kırık turnalar gibi, Yağmura hasret bulutlar gibi, Sabahı bekleyen geceler gibi, Bekliyorum! ![]() ![]() Yokluğun kaplıyor göğümü, Gülmeler kan tadı, Geceler hüzün makamında ![]() Toprağını örtüyor üzerime, Kaskatı gecenin solukları ![]() Bir el ver sevgili ne olur Doğrulamıyorum! ![]() ![]() ![]() Adın; Sükût deyip susuyorum ![]() ![]() Gece; Yine seni d/üşüyorum ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|