![]() |
Ey Nebi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey NebiEY NEBİ Bilseydim doğduğumda yetim olarak doğacağımı, Bilseydim gözlerimin hiçbir zaman tam olarak göremeyeceğini, Kulaklarımın duyamayacağını,dokunamayacağımı,hissedemeyec eğimi, Bilseydim ömrüm boyunca hep yarım olacağımı, Hep bir tarafımın eksik olacağını , Ne ben doğmak isterdim Nede benden öncekiler ![]() Şimdi bakıyorum her tarafa ![]() ![]() ![]() Denize : o masmavi denize, Yeşilliklere, ağaçlara , çiçeklere o uçsuz bucaksız gökyüzüne YOKSUN Şimdi hep yarımım : Ne baktığım yerde görebiliyorum seni Nede duyduğum seslerde duyabiliyorum seni, Hep yalvarıyorum yaradana : Rüyada bile olsa Ne olurdu görsem,sesini duysam,hissetsem taa derinden yüreğimin içinden YİNE YOKSUN Ey Nebi işte bu yüzden ben ve benden öncekiler Hep yetim doğduk ![]() ![]() ![]() Hep eksik doğduk ![]() ![]() ![]() Gören gözler görmüyorsa seni,varsın olsun görmesin ![]() Duyan kulaklar duymuyorsa ,seni varsın olsun duymasın ![]() Birgün seni görebilmek aşkı olmasa,işte bu umut olmasa: işte o zaman varsın olsun bu kalp atmasın YÜREK YAŞAMASIN ![]() ![]() ![]() ALLAH (cc) sevdalıları bu benim peygamberimize (sav)yazdığım şiirim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|