![]() |
Ya İlahî! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya İlahî!Ya İlahî! Lütfunla ver rızkı az olana Ya Celil! Doğrulukta iflas eden geldi kapına ![]() Onun günahı büyüktür, bu günahı bağışla çok geçmeden ![]() O hakir bir kuldur, garip ve günahkâr biridir gerçekten ![]() Ondandır unutma, isyan ve hata üstüne hata ![]() Sendendir iyilik ve ihsan, bol hediyelerden sonra ![]() Dedi: “Ya Rabbi! Günahlarım sayılamayan kum taneleri gibi ![]() En güzel şekilde affet beni, bağışla günahlarımın hepsini ![]() Halim nasıldır ya İlahî? Hayırlı amelim yok! İtaat erzağım azdır, kötü amelim ise çok! Her hastalıktan uzak tut, ihtiyaçlarımı gider benden ![]() Ben hastalıklı bir kalbi olanım, sen ise şifa veren ![]() “Serin ol!” de ateşe, benim için ya Rabbi ![]() Dostun için, “Ey ateş, serin ol!” dediğin gibi ![]() Sen şifa verensin, sen önemli işlere yetensin ![]() Benim Rabbimsin, bana yetersin, sen ne güzel vekilimsin ![]() Cömertsin, çokça verensin, Rabbim bana lütfunun hazinesinden ver ![]() Alametlerinin en hayırlısını göster, bana içimde saklı olanları ver ![]() Bize büyük bir mülk ver, korktuğumuz şeylerden kurtaran ![]() Rabbimiz, çünkü sen hüküm verensin, Cebrail ise çağıran ![]() Nerde Musa, nerde İsa, Yahya nerde, Nuh nerde? Sen ey asi Sıddık, yüce Mevla’ya tevbe eyle! -Hz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|