![]() |
Aşk Oyunu İşte Bu |
![]() |
![]() |
#1 |
tubam.26
|
![]() Aşk Oyunu İşte Buask oyunu iste ![]() ask oyunu iste hepsi buuuuuuu kardelen yuregim Ben hep seni sevdim obur yanim, adini ogrenmeden Sarisin mi, esmer mi, uzun-kisa bilmeden Gormez mi, duymaz misin, yoksa yurumez misin Benden kac yas buyuksun kundakta bebek Belki de dogmadin sen Dusunen beynin, seven kalbin yetti bana Seni cagirdi sesim Soydum giysilerini INSAN ciktin ya icinden Gerisini bos ver dedim, gerisi resim, otesi ten Seni sevmem icin de gormem gerekmiyordu zaten Seni yazdim tum kitaplara, dusunce hizimla doldurdum Yetmedi sayfalar Kim okudu ki bir satirini, hem okusa da ne anlar Burada olmasa da olumsuzlukte, sonsuza dek birlikte Seninle olmak icin kendime sozum var Her yeni bulusumda eskiyeni Her eskide bir yeni Arkamdan getiremeyeceklerimde kendimi Tuketmeyecegim �Benimle gelecekler�Beni sana iletiyor Orada bulabilecegim umidi ve tesellisi Burada bulamamanin acisini hafifletiyor Sahi, sen var misin, nerede diye sormuyorum artik Biliyorum, sen varsin, burada ya da orada Mutlaka bir yerde Her sevgide bir parca buldum senden Her sevgiden bir parca Herkesi toplayip bir kadin yapamadim ya Kardelen Yuregim paramparca Bu yuzdendi hep seninle konustugum, seninle yasadigim Yoksa kendim miydim sende aradigim Hayir, hayir sen beni de astin Bende olmayan bir suru ozellik var sende, istemem, kalsin Ben, bu halimle bir dost bulamadim Ya sendekiler de eklenirse? Maazallah Mutsuz da olsam yasamayi ogrendim Sanal Dunyalarinda Ne tuhaf su insanlar, ne tuhaf su siradanlar Kendilerini uzecek, sikacak ne varsa hepsi kurallarinda Yuce adaleti yargiliyor, esitlik yok diyorlar Esitlik olunca da en cok kendileri rahatsiz oluyorlar Ve �Aranan sartlar tarifesi� diyorlar aska Kim benim ustumde kural koyabilir ki Yaradan�dan baska Insanlar her yaptiginin karsiligini bekliyor Adina vefasizlik, nankorluk diyorlar Sonra da aksini iddia ediyorlar Sen bana kural koymuyor, guveniyor ve ozgur birakiyorsun Sitem etmeyi bile basit, siradan buluyorsun Ben, seni siradan davranislardan arindirildigin icin sevdim Sana yazdigim mektuplar A Tipik bir vaka Bir cozmeye kalksalar gor dunyanin halini, utopya Yasamaya deger ne kalir ki ![]() Kendileri icin dilediklerini baskalari icin de dileyecekler Birbirlerine iftira atmadan sadece gercekleri soyleyecekler Iste beni hayatta guldurebilecek iki neden Bu gercekten mumkun mu, elle tutulup gozle gorulenlerden Seni goz yaslarimda sakladim, bogmadan yuzdurdum Yazilmamis siirlerimde, anlatilmamis efsanelerimde gezdirdim Varligina inanarak, adini bile ogrenmeden sevdim seni, ya sen Sen beni bulmus degilsin henuz Hem bulsan kac parcaya boleceksin Hangi yanimi, hangi yanina koyacaksin Hangi dalimdan kac yaprak koparacaksin Bana gercek masallarin aglayacak Su Kardelen Yuregim de Senden daha guclu oldugunu ogrenmekten korkacak Sevmek; uzaktan guzeldir obur yanim Sevmek ![]() ![]() ![]() Aramizda ne varsa ozel Boyle kalsin, mektuplarda Daha dogrusu, yazilmamis mektuplarda Sen ve Ben Yasanmamis zamanlarda Sen ve Ben Sadece Ruyalarda Ayrilik Gunu Ben nice ayriliklar gordum omrumce Kuslar gordum; kirilmis kolu, kanadi Ayri dusmus sevdiginden kuslar gordum Hic bir ayrilik bana bu kadar komadi Ayriligin bir agridir vurur sakaklarimda Ve buyur gozlerimde bir okyanus kadar Derinden ses verir icimde bir tel Sonra, birdenbire kirilir, kopar Yeryuzu cekilir altindan ayaklarimin Gecer basima coken bir tavan gibi gokyuzu Durmadan calinir kulaklarimda Sarkilarin en huzunlusu Seni alip uzaklara giden otobus Benim uzerimden gecer hisimla Devrilir, bakakalirim ardindan Bir sel gibi akan gozyasimda ![]() ![]() ![]() Artik ne yapsam bos, teselliler faydasiz Karanlik gitgide en derinlere ceker beni Caresiz, butun sokaklarinda bu sehrin Boyle perisan beklerim donmeni Dolasir birbirine yorgun ayaklarim Ellerimi koyacak bir yer bulamam Nereye gitsem, en koyusu acilarin Ne yana baksam, cildirtan bir aksam Istemem ben bu omru, bu talihi istemem Boyle durup durup senden ayrilmak varsa Orada bir mezar kazilir benim icin Ayriligin nerede baslarsa ![]() ![]() BEKLIYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() BUGUNU DUNDEN YARINI BUGUNDEN NASIL BEKLIYORSAK BEKLEDIGIMIZ GIBI BEKLIYECEGIM DONECEGINI SEVECEGINI BEKLIYECEGIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BIRAKIP GITTIGIN YIKIP HARAP ETTIGIN GONLUNDE BEKLIYECEGIM EKMEKSIZ , YEMEKSIZ , ISIKSIZ SUSUZ BEKLIYECEGIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NASILMI ??????? SEVDIGIMI EKMEK ![]() ![]() KIMSESIZLIGIMI KATIK ![]() ![]() ![]() GOZYASLARIMI SU ![]() ![]() ![]() HAYALLERIMI ISIK EDECEGIM ![]() ![]() ![]() VE YINE HASRETINLE BEKLEYECEGIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENIN ICIN AGLARKEN GOZYASIMI DOKEYIM?? INSAN GULERKEN AGLIYAMAZMI ??? SEVMEK ICIN SADECE YAKISIKLIMI OLMALI ??? O TENDEKI GUZEL RUHA GONUL BAGLANAMAZMI??? SOLMASI ICIN GULU DALINDANMI KOPARMALI ??? BIR GONCA IKEN GUL DALINDA SOLAMAZMI??? KISIYI VURMAK ICIN,HANCERMI VURMALI?? SENIN YAPTIKLARIN KAFI YETERLI OLAMAZMI?? SENI SEVMEK ICIN,ILLA UNIVERSITELIMI OLMAM GEREK?? BUNLARIN YANINDA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OLAMAZMI!!!!!!!!!! UnutamadiGimsin!!!evet Sen ![]() ![]() ![]() ![]() SEN UNUTMUSTUN BENI ![]() ![]() ![]() ![]() DUN GECE YUREGINI GOMDUM GOZLERIME ![]() ![]() ![]() ![]() OLDURDUM ELLERIMLE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEVEN KALBIMI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UNUTULSAMDA,;SEN EVET SEN BENIM UNUTAMADIGIMSIN!!!!!!!!!!! SEN UNUTMUSTUN BENI ![]() ![]() ![]() ![]() DUN SABAH MEZARLAR KAZDIM SEVDAMA ![]() ![]() NEHIRLER ARADIM SENSIZ AKAN ONCA GOZYASIMA ![]() ![]() DAHA COK SEVDIM SENI ![]() ![]() ![]() ![]() SEN EVET SEN BENIM UNUTAMADIGIMSIN ![]() ![]() ![]() ![]() DUN GECE AYRILIGININ ZEHIRINI ICIRDIM DUDAKLARIMA ![]() ![]() ICTIKCE AYRILIGININ ZEHIRINI ![]() ![]() ![]() ![]() DAHA COK SEVDIM SENI ![]() ![]() ![]() ![]() SEN EVET SEN BENIM UNUTAMADIGIMSIN!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ACIMASIZCA HANCERLERI SAPLADIM YUREGIME ![]() ![]() ![]() ![]() AC KURTLARI SALDIM GOZLERIME ![]() ![]() ![]() ![]() KURTLARA YEM OLDUKCA ![]() ![]() ![]() ![]() SENI SEVIYORUM SEVGILIMMM ![]() ![]() ![]() ![]() RiHTiMinnnn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|