...El Gafur... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
...El Gafur...![]() ![]() el Gafur![]() ![]() ![]() ![]() Kulunu Müstehak Olduğu Cezadan Koruyucu,günahlarini örtücü Ve Hatasini Bağişlayici Manasinadir ![]() ![]() ![]() Kulun Hissesi:suçludan Intikam Almaktan Vazgeçmek Ve Ihsan Ile Muamele Etmektir ![]() ![]() Faideleri humma Için Yazip Içmek Faydalidir cuma Namazindan Sonra 100 Defa Zikredenler Mağfiret Olur bir Kağida üç Satir ''ya Gafur''yazip Boynuna Assa Veya Yutsa,derdinden,ağri Sizidan Kurtulur![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çinar Dergisi ![]() ![]() ![]() Allaha Emanet Olun Mümin Kardeşlerim ![]() ![]() |
|
...El Gafur... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
...El Gafur...EL-ĞAFUR " Kullarının günahını setredip günahlarını affeden " Allâh Teâlâ çok affedici ve mağfiret edicidir Yeter ki kul, yaptıklarına nadim olsun Efendimiz (s a v s)'a Allâh Teâlâ şöyle vahyetmiştir: " Benim Gafûr ve Rahim olduğumu kullarıma bildir " BU İSMİN HUSUSİYETERİ: 1- Cuma namazından sonra 100 defa okuyanı Cenâb-ı Hak mağfiret buyurur 2- Bu ismi şerifin adedi 1286, saati Güneş'tir Fakirlikten kurtulmak için okunması tavsiye edilmiştir 3- İç aleminin karışıklıktan kurtarmak isteyen bu mübarek ismi şerifi okumayı adet edinmelidir 4- Okumayı vird haline getireni Allâh Teâlâ korktuklarından emin kılar 5- İki dargını barıştırmak için niyet edilerek yazılır Barışmak isteyen üzerinde taşır Ey günahkârları affeden Allâh'ım! Bütün hata ve günahları affedip, rızanı kazanmayı nasip eyle Selamün Aleyküm Hülya ablacım ![]() Allah c c razı olsun![]() Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah Bu hususiyetlere vakıf ve müyesser olabilmemiz duasıyla inşallah![]() Acizane bir katkıda bulunmak istedim, hakkınızı helal ediniz inşallah![]() El- Ğafur'a emanetsiniz![]() Selam ve baki dua ile inşallah![]() ![]() |
|
...El Gafur... |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
...El Gafur...Selamün Aleyküm Hülya ablacım ![]() Allah c c razı olsun![]() Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun inşallah Bu hususiyetlere vakıf ve müyesser olabilmemiz duasıyla inşallah![]() Acizane bir katkıda bulunmak istedim, hakkınızı helal ediniz inşallah![]() El- Ğafur'a emanetsiniz![]() Selam ve baki dua ile inşallah![]() ![]() [/QUOTE] ALEYKÜM SELAM ALİYECİM ![]() ![]() ![]() RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN CANIM BENİM ![]() ![]() KATKINDAN DOLAYI TŞK EDERİM ABLACIM![]() ![]() RABBİME EMANET OL DUA İLE ![]()
|
|
|
|