![]() |
Şarkı İsimlerini Altalta Okuyun! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Şarkı İsimlerini Altalta Okuyun!çelik - benimle evlenir misin kayahan - neden olmasın gülben ergen- teşekkür ederim tan - rica ederim ***** bomb - sen hiç sevdin mi hülya avşar - sevdim tarkan - kimdi kutsi - sana ne ibrahim tatlıses - haydi söyle sezen aksu - adı bende saklı ebru gündeş - erkeksen söyle seda sayan - o kendini biliyor (şarkı isimlerini alt alta okuyun) yıldız tilbe - seni o sanmıstım hande yener - üzgünüm o kadın ben degilim çelik - afedersin izel - eyvallah özcan deniz - yalvarırım ***** ibrahim tatlıses - sabuha a ![]() ajda pekkan - o benim dünyam petek dinçöz - zevksiz sende ***** dj yılmaz - bir kere versen nolur yani kenan doğulu - olmaz candan erçetin - neden yıldız tilbe - arkadaşımın aşkısın gülşen - canın saolsun _________________
![]() |
Cevap : Şarkı İsimlerini Altalta Okuyun! |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Şarkı İsimlerini Altalta Okuyun!dj yılmaz - bir kere versen nolur yani kenan doğulu - olmaz candan erçetin - neden yıldız tilbe - arkadaşımın aşkısın gülşen - canın saolsun bu harikaymış ya ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Şarkı İsimlerini Altalta Okuyun!rica ederim cnm asıl ben teşekkür ederim:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Şarkı İsimlerini Altalta Okuyun!:D:Dkoptm paylaşm içn tşk |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Berna
|
![]() Cevap : Şarkı İsimlerini Altalta Okuyun!Çok güzeldi, teşekkürler Suskun ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Şarkı İsimlerini Altalta Okuyun!tam komedi yahu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|