![]() |
Sen Yalan Söyledin Anne... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sen Yalan Söyledin Anne...Yazdigim bütün sözler asiyor kendini, Ölüyor söze düsürdügüm büyü ![]() ![]() ![]() Bütün sokak -köpeklerinin- qözyasi yüzümde ![]() içime kim koydu bu intihari Elim kolum baglandi, Ben hep sessiz aglamalarin kizi kaldim… Coskularim nereye saklandi? Askin çocugu hep aci, hep aci ![]() ![]() ![]() Bayram kalabaligi sokaklari olmaliydi ömrümün ![]() Ben gelmeden bütün mutlu yüzler dagildi ![]() Sen yalan söyledin Anne! Hiçbir sevgili saçlarima papatyalardan taç takmadi ![]() Öylece bekliyorum dünyanin orta yerinde ![]() Lanetlenmis bir siir gibi, Kim okumaya kalksa beni, En güzel yerimde yirtip atiyor ![]() Yasamakla ölmek arasinda nefes almaktayim ![]() Bütün kuslar kaçiyor ne zaman oksamaya kalksam ![]() Söyle Anne! Ben ugursuz yasamlardan arta kalan miyim? Dokundugum bütün camlar kiriliyor ![]() Ne taksam gerdanima düsüp dagiliyor ![]() Sen yalan söyledin Anne! Bana güzel olmak yakismiyor ![]() Kime baksam su sevdigin gözlerimle, Hepsi yok oluyor ![]() SirilsIklam kaliyorum ![]() Sen yalan söyledin Anne! AlıntıGülünce açan çiçeklerim yok ki benim ![]() Koynumdaki keskin hüzünlerle, Çok yakisiyorum ayrilik otobüslerine ![]() ![]() ![]() Ne zaman gülsem agzim yüzüm kan ![]() Söyle; Beni dogururken seytana mi öptürdün Anne ? ![]() ![]() ![]()
|