![]() |
Papatya Tarlası |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Papatya Tarlasıgüneş pencereden mağrur bir şekilde, giriyor içeri ![]() sevinç kaplıyor bir anda içimi, dalıyorum düşüncelere ![]() güneş içimi ısıtıyor aşkınsa yakıyor beni ![]() papatya tarlasında koştuğumuz günler aklımda ![]() ![]() el ele bıkmadan yorulmadan koştuğumuz, yorulduğumuzda papatyaların üzerine uzandığımız, nekadar değişik gelmişti gökyüzünün mavisi bile o an ![]() kimsenin olmadığı, sen ve ben papatya tarlasında ![]() ikimiz, aşkımız ve bitmeyen sevgimiz ![]() ![]() bir kucak dolusu papatya, toplayıp vermiştin bana ![]() papatyaları sevdiğimi biliyordun benzetiyordun hep bana ![]() baktığın papatya falında ise, seni sevdiğim çıkıyordu ![]() ikimizde çok mutluyduk birlikte bir haberle gittin çok uzaklara istemiyerekte olsa ![]() aklımda yine papatya tarlası ve hayallerimiz ![]() bazen tek başına toplarım papatyaları ![]() ![]() gözümün önünde sen ve bedenlerimiz birlikte ![]() gözyaşlarım ıslatıyor solduruyor papatyaları ama bizim aşkımız, solmayacak hiçbirzaman ![]() ruhlarımız papatya tarlasında el ele dolaşacak ![]() her papatya açtığında sevgimiz, yeniden büyüyecek ![]() sana olan sevgim hiç bitmeyecek seninle yeşerecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Papatya Tarlası |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Papatya Tarlası~~ Şu papatya kadar güzel bir çiçek var mı yau ? :)) güzel bir şiir gülgüzeli teşekkür ettim :sm_wink: ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Papatya Tarlası |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Papatya TarlasıTeşekkürler sevgili Kaplan okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|