Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ??? |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???Seni seviyorum ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Senin sevdiğin herşeyi seviyorum Melek yüzlüm,şirinem seni sevmeme izin verdiğin için sana çok teşekkür ediyorum İlk defa gecelerim zor geçiyor artık Senle yatıp senle kalkmak ve nefesini nefesimde hissetmek istiyorum Ellerini elimde,dudaklarını dudaklarımda,gözlerini gözlerimde,izin ver hissetmeme sevdiğim![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Sen üzüldüğün zaman bitiyorum çöküyorum Çaresizce ağlamak ve haykırmak geliyor işte ozaman içimden Nasıl bir duygu bu yarabbim![]() Hiç ayrılmadan saatlerce bakışmak ve konuşmak istiyorum senle Karşılıklı simit ve ince belli bardakta çay içip sohbet etmek Gelecekten konuşup planlar yapmak,geçmişteki anılara kahkaha atmak istiyorum Hep senle olmak istiyorum![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Geç buldum erken kaybetmeden ölene kadar sevmek istiyorum Sahilde gün batımını sarılıp beraber izleyip,kulağına aşkımı anlatmak istiyorum Sonra ellerimin arasına yüzünü alıp öylece bakıp bakıp ağlamak istiyorum Seni düşündükçe ağlamaklı oluyorum şimdi Çünki sana kavuşamadan ayrılmakdan korkuyorum![]() Çünki sana kavuşamadan ayrılmakdan korkuyorum bebeğim Seni seviyorum ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Senle beraber uyanıp kahvaltı hazırlamak,alışverişe çıkıp kızımıza ve sana mor balonlar almak,çocuklar gibi oynamak ve size bakıp bakıp allaha yalvarmak istiyorum Bizleri ayırma diye Bu arada kızımızın adı sevgi olacaktı değilmi Bu günleri hatırlayıp gülmek istiyorum Seni çocuklar gibi şımartmak istiyorum Kim ne derse desin ![]() ![]() Seni herkesten çok seviyorum![]() Benimle evlenirmisin şimdi Ne dersin,bu kısa hayatı seni delice seven ve her istediğini yapmaya hazır olan biri ile paylaşmak istermisin Evet diyeceğin günü iple çekiyorum bebeğim
|
|
#2 |
|
KEMAL
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???KİMSİNİ NESAMALIYONUZ:wallbash: |
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ??? |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???Evet güzel sözler fakat önemli olan bu duygular karşılıklımı? diyelimki karşılıklı şimdi sözlerden de önemli olan bi ikinci side bunlara yürekten inana bilmek yani bunları sevdiğin kişinin dudakların dan değilde gözlerin den de okuya biliyosan ve bunları söyleyen kişinin de sadece dilin de değilse,yürekten hissediyosa çok güzel tabii bu durum da kimse hayır demez:)) belki çok iyi konuşamazsınız bu güzel sözler ağzınızdan çıkmaya bilir ama bunları hissediyor ve hissettiriyosanız sadece Benimle evlenirmisin kelimesi de yeterli olur evet demeye yani uzun lafın kısası aslın da önemli olan dudaklardan dökülen değil de yürekten gelenler![]() konu için teşekkür ederim gözyaşı biraz uzun oldu:) kusura bakma
|
|
#4 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???önemli değil güzel yorumun için ben teşekkür ederim dediğin gibi duygular karşılıklı olmalı bencede sana katılıyorum:43:43 |
|
|
|
#5 |
|
bbk
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???güzel bi evlenme teklifi zaten evlilik te erçek manasıyla bu değilmidir herşeyini her anını her zerreni ona vermek değilmidir hemde isteyerek mecburuiyetten değil severek evlilik bambaşka bişey iki kişi değil bir kişi olmaktır evlilik bile bile tutusaklıktır tutsaklık derken bunu seve seve yapmaktır bile bile boyunduruk altına girmektir karşılıklı verilen ödündür tavizdir ama seve seve yapılan bir zorunluluktur uzun lafın kısası evlilik çok ince bi iştir :D ve her babayiğidin harcı değildir:)teşekkürler gözyaşı
|
|
#6 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???Güzel yorumun için teşekkürler bbk |
|
|
|