![]() |
Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ??? |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç ayrılmadan saatlerce bakışmak ve konuşmak istiyorum senle ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünki sana kavuşamadan ayrılmakdan korkuyorum bebeğim ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu günleri hatırlayıp gülmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benimle evlenirmisin şimdi ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ??? |
![]() |
![]() |
#2 |
KEMAL
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???KİMSİNİ NESAMALIYONUZ:wallbash: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???Evet güzel sözler fakat önemli olan bu duygular karşılıklımı? diyelimki karşılıklı şimdi sözlerden de önemli olan bi ikinci side bunlara yürekten inana bilmek yani bunları sevdiğin kişinin dudakların dan değilde gözlerin den de okuya biliyosan ve bunları söyleyen kişinin de sadece dilin de değilse,yürekten hissediyosa çok güzel tabii ![]() ![]() ![]() konu için teşekkür ederim gözyaşı biraz uzun oldu:) kusura bakma ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???önemli değil güzel yorumun için ben teşekkür ederim dediğin gibi duygular karşılıklı olmalı bencede sana katılıyorum:43:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???güzel bi evlenme teklifi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler gözyaşı
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???Güzel yorumun için teşekkürler bbk |
![]() |
![]() |
|