Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Deneyimleriniz

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boyle, derdiniz, evlenme, olsanız, teklifine

Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???

Eski 02-07-2008   #1
Gözyaşı
icon111

Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???

Seni seviyorum Seni seviyorum Seni seviyorum Senin sevdiğin herşeyi seviyorumMelek yüzlüm,şirinem seni sevmeme izin verdiğin için sana çok teşekkür ediyorumİlk defa gecelerim zor geçiyor artıkSenle yatıp senle kalkmak ve nefesini nefesimde hissetmek istiyorumEllerini elimde,dudaklarını dudaklarımda,gözlerini gözlerimde,izin ver hissetmeme sevdiğim
Seni seviyorum Seni seviyorum Seni seviyorum Sen üzüldüğün zaman bitiyorum çöküyorumÇaresizce ağlamak ve haykırmak geliyor işte ozaman içimdenNasıl bir duygu bu yarabbim
Hiç ayrılmadan saatlerce bakışmak ve konuşmak istiyorum senleKarşılıklı simit ve ince belli bardakta çay içip sohbet etmekGelecekten konuşup planlar yapmak,geçmişteki anılara kahkaha atmak istiyorumHep senle olmak istiyorum
Seni seviyorum Seni seviyorum Seni seviyorum Geç buldum erken kaybetmeden ölene kadar sevmek istiyorumSahilde gün batımını sarılıp beraber izleyip,kulağına aşkımı anlatmak istiyorumSonra ellerimin arasına yüzünü alıp öylece bakıp bakıp ağlamak istiyorumSeni düşündükçe ağlamaklı oluyorum şimdi Çünki sana kavuşamadan ayrılmakdan korkuyorum
Çünki sana kavuşamadan ayrılmakdan korkuyorum bebeğim
Seni seviyorum Seni seviyorum Seni seviyorum Senle beraber uyanıp kahvaltı hazırlamak,alışverişe çıkıp kızımıza ve sana mor balonlar almak,çocuklar gibi oynamak ve size bakıp bakıp allaha yalvarmak istiyorumBizleri ayırma diyeBu arada kızımızın adı sevgi olacaktı değilmi
Bu günleri hatırlayıp gülmek istiyorumSeni çocuklar gibi şımartmak istiyorumKim ne derse desin Seni herkesten çok seviyorum
Benimle evlenirmisin şimdiNe dersin,bu kısa hayatı seni delice seven ve her istediğini yapmaya hazır olan biri ile paylaşmak istermisinEvet diyeceğin günü iple çekiyorum bebeğim

Cevap : Siz Olsanız Ne Derdiniz Boyle Bir Evlenme Teklifine ???

Eski 02-07-2008   #2
KEMAL
icon109

KİMSİNİ NESAMALIYONUZ:wallbash:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-07-2008   #3
gülgüzeli

Evet güzel sözler fakat önemli olan bu duygular karşılıklımı? diyelimki karşılıklı şimdi sözlerden de önemli olan bi ikinci side bunlara yürekten inana bilmek yani bunları sevdiğin kişinin dudakların dan değilde gözlerin den de okuya biliyosan ve bunları söyleyen kişinin de sadece dilin de değilse,yürekten hissediyosa çok güzel tabiibu durum da kimse hayır demez:)) belki çok iyi konuşamazsınız bu güzel sözler ağzınızdan çıkmaya bilir ama bunları hissediyor ve hissettiriyosanız sadece Benimle evlenirmisin kelimesi de yeterli olur evet demeye yani uzun lafın kısası aslın da önemli olan dudaklardan dökülen değil de yürekten gelenler

konu için teşekkür ederim gözyaşı biraz uzun oldu:) kusura bakma

Eski 02-07-2008   #4
Gözyaşı

önemli değil güzel yorumun için ben teşekkür ederim dediğin gibi duygular karşılıklı olmalı bencede sana katılıyorum:43:43
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-09-2008   #5
bbk

güzel bi evlenme teklifi zaten evlilik te erçek manasıyla bu değilmidir herşeyini her anını her zerreni ona vermek değilmidir hemde isteyerek mecburuiyetten değil severek evlilik bambaşka bişey iki kişi değil bir kişi olmaktır evlilik bile bile tutusaklıktır tutsaklık derken bunu seve seve yapmaktır bile bile boyunduruk altına girmektir karşılıklı verilen ödündür tavizdir ama seve seve yapılan bir zorunluluktur uzun lafın kısası evlilik çok ince bi iştir :D ve her babayiğidin harcı değildir:)
teşekkürler gözyaşı

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-09-2008   #6
Gözyaşı

Güzel yorumun için teşekkürler bbk
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com