![]() |
***Benden Sonra*** |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
***Benden Sonra***![]() geçen gece gördüğüm rüya şöyleydi: içimden parçalar kopuyordu, bunlar ne? diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi yüreğimde ölüm soğukluğu var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() düşünüyorum eğer ölürsem sana bırakacak neyim var? sana bırakacak maddiyatım yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi gelde elimi son defa tut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pişman olurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() benim için babam üzülür, yuvasını kuramadım küçük kızımın diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben de dünyadaki en çok sevdiğim annelik duygusunu yaşayamadığıma üzülürüm ![]() ![]() benden sana geriye kalan şarkımızı dinlersen arada sırada, işte o zaman gökyüzünden sana gülümserim ![]() ![]() ![]() ![]() hani baharın en güzel tadını yaşadığım gülüşün varya, işte bazen benim için gülmeyi sakın unutma ![]() ![]() ![]() birde GÖNLÜMÜZÜN SAHİLİNİ UNUTMA NE OLUR! ! ! ve son kez SENİ SEVİYORUM ÇİÇEK KOKULUM HAKKINI HELAL ET ![]()
|