![]() |
Görmeden Sevmenin Zirvesi Üveys... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görmeden Sevmenin Zirvesi Üveys...sen gibi SEVEMEZ Kİ hiç kimse Sen gibi kimse gelmedi bu aleme Sen gibi kimse gelmez de ![]() ![]() ![]() ÜVEYS canlar canı ÜVEYS Görmeden sevmenin zirvesine çıkmış Yemen illerinin Veysel Karani'si ![]() ![]() ![]() Aşkını tarif ediyorum diyemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Görmeden sevmenin zirvesine varan canlar canı ÜVEYS ![]() ![]() ![]() Hasta annenden başka kimin vardı senin ![]() ![]() ![]() ![]() Yemen illerinin garip çobanı canlar canı ÜVEYSS ![]() ![]() ![]() Anneciğini doktara götürmenle başladı aşkın senin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözü gönlü varlığa tok bir garip çoban ÜVEYSS ![]() ![]() ![]() Koyunlarla olan halin bile bambaşka ![]() ![]() ![]() Sanki sen koyunları gütmüyorsun da; ruhunun şefkat kollarıyla onları sarıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun babası sensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anneciğini doktora götürdüğnde duymuştun peygamberin ismini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk ki;seni senden uzak etti ![]() ![]() ![]() Aşk ki; seni MUHAMMED'E (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk ki; seni yemen illerinin VEYSEL KARANİSİ seçti ![]() ![]() ![]() VEE aşkın ki; rabbin huzurunda duası mutlak kabul olunan kul eyledi ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgililer sevgilisinin sevgilisi ÜVEYSS ![]() ![]() ![]() Efendimizin yanından gelen bir atlıya "PEYGAMBER BANA SELAM GÖNDERDİ Mİ?"deyişin çıkmıyor aklımdan ![]() ![]() ![]() O'nun bir SELAMI senin için cihandaki herşeye bedel ![]() ![]() ![]() dünya gözüyle vuslat yok sana ![]() ![]() ![]() Şimdi gözyaşı döksün senin için dağlar taşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne mübarek bir evlatsın ki;aşk ile SEN SENDEN OLDUN,KENDİNİ UNUTTUNDA anneciğin razı olmadığı için peygamberi göremiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birgün zarif sesinle ""anneciğim peygamberi görmeye gideyim mi?""dedin de üveysin'den ayrılmak istemeyen annentitrek sesiyle""üveys beni kime bırakıyorsun ,yavrum""deyince sen yine hüznünü kalbine gömdün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÖRMEDEN SEVMENİN ZİRVESİNE ULAŞAN CANLAR CANI ÜVEYSS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birgün tekrardan ağlamaklı bir sesle""anne ne olur birkerecik bırakta peygamberi göreyim""dedinde şefkatli anneciğinin yüreği dayanamadı buna ![]() ![]() ![]() heyecanlı sesle ""GİT ÜVEYS;GİT EVLADIM, benden de SELAM götür peygambere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üveysin yanmış,kebab olmuş yüreği dayanır mı? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÜVEYSS görmeden sevmenin zirvesi;sen gibi var mı bir can daha bu cihanda ![]() ![]() ![]() Peygamber hasretinden yandıkça yandın ![]() ![]() ![]() çok sevdiğin topraklara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "ben peygamberi görmeye geldim ",dedin titreyen sesinle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oysa anacığın izin verseydi peygamber birgün sonra seferden dönecekti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "yemen'den garip bir çoban geldi sizi görmeye ,selam söyledi deyin dedin ve anacığının izni olmadığı için kalamadın ![]() ![]() ![]() sen ki,böylesine özlemle yandığın halde anne sözünü dinledin ve geri döndün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arayı arayı bulsam izini, izinin tozunu sürsem yüzüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Medine'ye varamadım gül kokusu alamadım ben RASULE doyamadımm yaralıyam,yaralıyam,yaralıyammm ![]() ![]() ![]() şimdi paramparça olsun dağlar,taşlar ![]() ![]() ![]() hiçbir vuslat ;vuslat olamaz artık ![]() ![]() ![]() SEN, görmeden sevmenin zirvesi üveys SEN,anne hatırını sayan SEN,peygamber aşkıyla yanan SEN,emanetin kutlu sahibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni çokkkk sevdim gönlümde taht kuran ÜVEYSSS ![]() ![]() ![]() 05 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|