Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2224, protokolleri, siyonistlerin

Siyonistlerin Protokolleri (13-14-17-22-24)

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siyonistlerin Protokolleri (13-14-17-22-24)

PROTOKOL 13’DEN :
iyonistlerin Protokolleri (13-14-17-22-24)[/url] Yakın bir gelecekte,sanat ve her türlü spor yarışmaları teklif edeceğizBu ilgiler,fikirleri,mücadele zorunda kalacağımız meselelerden uzaklaştıracaktırİnsanlar bizzat kendi kafalarıyla düşünmek alışkanlığını yavaş yavaş kaybederek sonunda hep bir ağızdan bizim fikirlerimizle konuşmaya başlayacaklardırÇünkü fikre yeni istikametler verenler bizden başka kimseler olmayacaktır

PROTOKOL 14’DEN :
Bütün öbür inançları baltalayacağızEğer bu tarzda hareketimiz çağdaş dinsizler doğrurursa,bu bir geçiş devresi olacak ve bizim dileklerimize engel olmak şöyle dursun sebatlı ve iyi sistemli bütüm kavimleri er-geç kazanacağından şüphe olmayacak Musa Dini hakkındaki vaızlarımızı dinleyenlere ibret olacaktırBöylelikle de o dinin büyün terbiyevi kuvvetinin gizlendiği sembolik gerçeğini ifade etmiş olacağızHer fırsatta bizim sağlam rejimimizle geçmişin rejimlerini mukayese eden yazılar neşredeceğiz

PROTOKOL 17’DEN :
Ajanlarımız,yüksek sosyetelerden olduğu kadar aşağı tabakalara mensup dirlikli idare memurları arasından;yayıcı,basıcı,kitapçı,işçi,arab acı,hizme tçi ve saireden alınacaklardır

PROTOKOL 22’DEN :
Zamanın en büyük kuvveti olan altın elimizdedirİstediğimiz kadar altını iki gün içinde yatırdığımız yerlerden çekebiliriz

PROTOKOL 24’DEN :
Yahudilerin kralı,hırsın ve hele şehvetin esiri olmamalıdırKarakterinin hiçbir tarafı,hayvani meyillerin zekasına tahakküm etmesine meydan vermemelidirFikri,beşeri faaliyetin en pis ve en hayvani cihetlerine yatıran şehvet,akli melekeler ve görüşteki vuzuh üzerinde öldürücü bir tesir yapar
Davud’un tohumundan gelen ve beşeriyetin dayanağı olan kavmini özünde temsil eden cihangir hükümdar,zevklerini feda etmeye mecburdur
Bizim hükümdarımız kusursuz bir “Nusha-il-kübra” olmalıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com