Saç Kesim Dialogları |
|
|
#1 |
|
yosun_26
|
Saç Kesim Dialogları1- kadın/erkek 2- kadın/kadın 3- erkek/erkek 1 versiyon:KADIN / ERKEK Kadın : Saçımı kestireyim mi? Erkek : Olur Kadın : Ama kıyamıyorum Erkek : Öyleyse kestirme Kadın : Canım değişiklik istiyor ![]() ![]() Erkek : O halde kestir ; Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz ![]() Erkek: Bırak perçemli olsun o zaman Kadın: Çok yorucu Erkek : Yorduğu zaman tekrar kestirirsin Kadın: O zaman asla uzatamam Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim Kadın: Bana güzelim deme!!! Erkek: !! 2 versiyon: KADIN / KADIN 1 kadın: ah şekerim saçını mı kestirdin? ne kadar güzel olmuşsun!! 2 kadın: ay sahi mi söylüyorsun? ben pek emin olamıyorum ay çok mu kısa oldu acaba![]() ![]() 1 kadın: amaaan ne alakası var benim yüzüm bu kadar geniş olmasa aynı kesimi ben de denerdim Benim şu saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum 2 kadın: ay yapma allah aşkına nesi varmış yüzünün![]() ![]() ![]() Bak şöyle şuralarından kat verdirsen, harika olur!! benim de boynum uzun olmasa aynı seninki gibi bir model yaptırırdım 1 kadın: ah şekerim sen de bir alemsin keşke benim de boynum seninki gibi olsa en azından şu düşük omuzlarımın dikkat çekm esini engellemiş olurdum 2 kadın: ayol sen ne diyorsun?![]() senin omuzların gibi omuzları olsun iste yen bir sürü kız var ![]() ![]() giydiğin her şey sana öyle yakışıyor ki![]() Bir de benim şu kısa kollarıma bak Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu? vırvırvır, dırdırdır ![]() ![]() 3 versiyon ERKEK / ERKEK 1 adam: Sıhhatler olsun abi!![]() 2 adam: Sağ ol abi ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
*KeDi KeSeN*
|
hele erkeklerinki harbi bakın ya bizde oledir bole bi saat oram buram şuram tıram fıram kıram bıakm ya bole şiilerden yane iki kelime "sıhatler olsun" "sagol kardeş" |
|
|
|
#6 |
|
*KeDi KeSeN*
|
yuhhhhhh bizde bole mört:|-baboli saçlar naıl olmuş baba oglu:|- Racır olmuşun abi mört:|- Hönk ! baba oglu|- sie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| | ---------------------------------------------------------------------------------------------------- __________________________________________________ _______________________________________ |
|
|
|