![]() |
Son Işığımı da Kaybettim O Gece |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Son Işığımı da Kaybettim O Gecebir ateşböceği gördüm dün gece ![]() ışıldıyordu tüm parlaklığıyla, aydınlattı bir anda içimi … o ateşböceğini gördüm bu gece ölmüştü,, ışığıda sönmüştü ![]() tutamadım gene her zaman hazırda bekleyen gözyaşlarımı yine yalnız bırakmadı beni hıçkırıklarım … ![]() nede güzeldi o küçük kalbiyle ışıldayan yaratık! küçücüktü belki ama güneş kadar büyümüştü benim karanlık gecemde, umut olmuştu aydınlattığı tek bir nokta bana ![]() ama yoktu artık … aynı ben gibi onun da ışığı sönmüştü ![]() belkide kendim için ağlamıştım o gece ![]() bana da biraz ışık verir sanmıştım medet ummuştum, kendine bile yetmese de umut bulmuştum o parıldayan yeşilin büyüsünde ![]() ama kaybettiğim tüm ışıklar gibi onu da kaybetmiştim bu gece, yine karanlık dünyama geri dönmüştüm ![]() ama hiç bir zaman unutmadım onu her gece karanlıkların içine biraz daha daldım belki geri gelir, yeniden parlar geceme diye … ama o da hayatımda yitip gidenlerin geri geldiği kadar döndü bana… ışığını göremedim bir daha hiç ![]() hep hayalini kurdum sadece tek gerçek olan ölümün inadına hep rüyalarımda gördüm o ateşböceğini ![]() her seferinde beni geldiği yerlere götürdü ailesinin arkadaşlarının yanına … ne kadar kalabalık mutlu ve parlaktılar! ama ölürken çok yalnızdı, hiçbiri yoktu yanında benim şu anda olduğum gibi ![]() işte o an anladım ![]() o da benim gibi yalnız kalmıştı, belki benim kadar dertliydi ![]() gözyaşlarım gene yanıltmadı beni böyle anlarımdaki tek dostumdular ne de olsa! süzülüverdiler yanaklarımdan… yıllardır aşındırdıkları o yoldan … sonra kendime acımaya başladım ümitsizce kendi sonumu görmüştüm o ateşböceğinde ama bir fark vardı aramızda ![]() son günlerimde bir ben bile olamayacaktı belki yanımda …
![]() |
Cevap : Son Işığımı da Kaybettim O Gece |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Son Işığımı da Kaybettim O Geceönemli olan sana umut olan ışık veren ateş böceğini bırakmamak değilmidir o gitmiyorsa gitmeyi istemiyorsa hep hayatında kalmayı istoyrsa sende gönderme onu ![]() teşekkürler gülgüzeli ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Son Işığımı da Kaybettim O Gece |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Son Işığımı da Kaybettim O GeceBen teşekkür ederim bbk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|