Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
binbaşinin, mektubu

Bir Binbaşinin Son Mektubu

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Binbaşinin Son Mektubu

BİR BİNBAŞI’NIN SON MEKTUBU
İR BİNBAŞININ SON MEKTUBU[/url]
4 Nisan 1994’te Doğu Anadolu’da teröristlerce şehit edilen Bi***şı Bedir Karabıyık’ın son mektubu:

Canım Anneciğim,

Herşeyimi sana borçluyum Hep sana hizmet etmeyi, yanında kalmayı, hürmet etmeyi, güzel kokunu koklamayı arzuladım Çok az kısmet oldu Bu dünyada sana doyamadım

Dünyayı sevemedim, tat da alamadım Allahın emir ve rızasına aykırı her şey beni rahatsız etti

Eğer sen veya ben önce gidersek, önce giden kucağını açıp beklesin Saçından bende bir tutam var Onu yanımda taşıyorum Ölürsem Allahın izniyle bu kahramanca olacaktır Göğsümde Kur’ân var Kalbimde iman ve dudaklarımda da son olarak Allahın zikri olacak Gönlün müsterih olsun Rabbimin huzuruna bomboş gidiyorum Fakat, O’nun gufrânının beni sımsıkı kuşatacağını umuyorum

Oğlun Bedir

Güzel Hanımcığım,

Şimdi ayrılık zamanıdır Sen gençsin, oğulcuklarım çok küçük Sizi mes’ûd ve bahtiyar etmek için çok çalıştım İmanlı, inançlı, devlete ve millete hizmetle dopdolu bir hayat yaşadım

Göğsüm, içindeki kafesine sığmıyor Çok duâlar aldım Kefenimi hep üzerimde hissettim Yeter ki, son nefesimi bir mümin olarak vereyim Vazifemin başında iken, Emr-i Hak vâki olursa, inşaallah şehit olurum

Haram lokma yedirmedim Bilmeden işlediklerimiz varsa Allah affetsin Çocuklarımıza hep tatlı sözler söyle! Namaz kılmaları için teşvik et! Onlar Allahın izni ile hayırlı insan olurlar Talha ve Tahir hem akıllı hem de iyi huyludurlar Onların devlete ve millete faydalı insan olmalarına çalış! Benim dostlarım kimler idiyse, onlarla irtibatı kesmeyin!

Ben senden râzıyım Allah da râzı olsun! Allah bana Cennet nasip ederse, seni de yanıma versin! İffetin, nâmusun ve hanımefendiliğinle her zaman bir yıldızdın Allah nasib ederse, güzel yüzünü tekrar görürüm Ama dünyada, ama ahirette! Hakkınızı helâl edin

Eşin Bedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com