|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allahım, ediyor, suskunluğunu, ümmetin, şikayet |
![]() |
Allah'ım! Ümmetin Suskunluğunu Sana Şikayet Ediyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah'ım! Ümmetin Suskunluğunu Sana Şikayet EdiyorALLAH'ım! Ümmetin suskunluğunu Sana şikayet ediyorum! Ben ki kocamış bir yaşlıyım ![]() ![]() ![]() Sesimle yeri inletecek güçte bir hatip de değilim! ![]() ![]() Ben ki saçları ağarmış, ömrünün son demlerinde, türlü hastalıkların yıktığı ve üzerinde zamanın belalarının estiği biriyim! ![]() ![]() Tek isteğim benim gibi, Müslümanların zaaf ve aczinden müteessir olanların yazmasıdır! ![]() ![]() Siz ey Müslümanlar! Suskun ve aciz, helak olmuş ölüler! ![]() ![]() Hâlâ kalpleriniz sızlamıyor mu, başımıza gelen bu acı felaketler karşısında? ![]() ![]() Bir halk yok mu? Hiç mi kimse yok,ALLAH için ve ümmetin namusu için kızacak? ![]() ![]() Şerefli direnişçilerken, bizleri katil teröristler olarak ilan edenlere karşı duracak! ![]() ![]() Bu ümmet utanmaz mı, şerefi çiğnenirken? ![]() ![]() Siyonist katilleri ve uluslararası işbirlikçilerini görmezden gelirken! ![]() ![]() Omuzlarımıza el verecek ve göz yaşlarımızı silecek bir bakış! ![]() ![]() Bu ümmetin kurumları, sivil güçleri, partileri, teşkilatları ve bariz şahsiyetleri,ALLAH için kızmaz mı!? Tümü birden sokaklara dökülüp, bizim için dua etmeye; Ey RABBimiz! Gücümüzü topla, zaafımızı gider ve mümin kullarına yardım et! diye çağıramaz mı!? ![]() ![]() Buna da mı gücünüz yetmiyor!? ![]() ![]() Yakında bizim büyük ölümlerimizi duyacaksınız, o zaman alınlarımızda şu yazılacak: Bizler direndik! İleri atıldık ve kaçmadık! ![]() ![]() Ve bizimle birlikte çocuklarımız, kadınlarımız, yaşlılarımız ve gençlerimiz ölecek! ![]() ![]() Onları, bu suspus ve bön ümmete yakıt yapacağız! ![]() ![]() Bizden, teslim olmamızı ve beyaz bayrak dikmemizi beklemeyin! ![]() ![]() Çünkü biz, bunu yapsak da öleceğimizi biliyoruz ![]() ![]() ![]() Dilerseniz bizimle olun, elinizden geldiğince, öcümüzü sizden her biri boynuna taksın! ![]() ![]() Dilerseniz bize acıyarak ölümümüzü izleyin! ![]() ![]() Temennimiz, ALLAH'ın, emaneti savsaklayan herkesten kısas almasıdır! ![]() ![]() Umarız bizim aleyhimize olmazsınız! ALLAH aşkına, bari aleyhimize olmayın! ![]() ![]() Ey ümmetin liderleri, ey ümmetin halkları! ![]() ![]() ALLAH'ım! Sana şikayette bulunuyorum Sana şikayette bulunuyorum ![]() ![]() Sana şikayette bulunuyorum ![]() ![]() Gücümün azlığını, imkanımın yetersizliğini ve insanlara karşı zaafımı sana şikayet ediyorum ![]() ![]() Şehid Şeyh Ammed Yasin |
![]() |
![]() |
|