![]() |
Aldır Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aldır Beni![]() Dost yoluna döndür beni Aldır beni aldır beni ![]() Bak yüzüme güldür beni Aşıkın olayım senin Yandır beni yandır beni Pervaneye döndür beni Senlik ile doldur beni Hayranın olayım senin Al beni benlik kalmasın Senden gayri var kalmasın Perde hicab hiç olmasın Seyranın olayım senin Aşık oldum çün ben sana Hub cemalin göster bana Bir kez bakam senden sana Irfanın olayım senin Gurbete çıktım çağımda Düştüm kesret pazarında Bülbül gibi dost bağında Figanın olayım senin Askını verdin sen bana ![]() ![]() ![]() ![]() Seyranın olayım senin Talib’i oldum ru’yuna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aldır Beni |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aldır Beni![]() ![]() ![]() Bir aşk ver ki sana durmaksızın koştursun ![]() Bir aşk ver ki bana samimi muhabbet oluştursun ![]() Bir aşk ver ki sana aşkla şuurla çoştursun ![]() Bir aşk ver ki bana hep tevekkül ile andırsın ![]() Bir aşk ver ki sana gönlüm alev alev yansın ![]() Bir aşk ver ki bana rızanı tam kazandırsın ![]() Bir aşk ver ki sana hamdü sena ile yaşatsın ![]() Bir aşk ver ki bana nur cemalullahına ulaştırsın ![]() Bir aşk ver ki sana çok ama çok yaklaştırsın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|