Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
göz, yanmadıkça, yaşarmaz, yürek

Yürek Yanmadıkça Göz Yaşarmaz

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yürek Yanmadıkça Göz Yaşarmaz

Ey Allah’ım,
Belki günahkarım, belki sana layık değilim ama senden başka sığınağı olmayan bir garip kulunum

Sana gelmeye yüzüm yok ama senin kapından başka gideceğim bir kapıda yok Şüphesiz Sen'sin Rahman, Sen'sin Kerim, Sen'sin Rahim, Sen'sin Gafur…

Bağışlayanda Sen'sin,affedende,esirgeyende
Sen'i bildim,sana inandım,sana sığındım…

Şüphesiz Sen merhameti ve şefkati bol olansın Rabbim
Ne olur Allah’ım hiçbir kulunu Sen'siz,kimsesiz,çaresiz bırakma ben garip kulunu da

Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere…

Emrettiğin yolun yolcuları olup,emrettiğin yola hizmet edip,o yolda hizmet ederken emanetlerimizi sana teslim etmeyi nasip et bizlere…

Peygamber Efendimiz sellellahu aleyhi vessellem'in şefaatinden,kendi şefkat ve merhametinden bizleri mahrum bırakma

Şüphesiz Sen olmazları olduransın,ol de olalım Rabbim

Hayatta olduğunuz müddetçe, ömrü fırsat biliniz Bir müddet sonra hayat kapısı kapanacak, bu dünyadan ayrılacaksınız Gücünüz yettiği müddetçe hayırlı işler yapmayı ganimet biliniz Tövbe kapısı açıkken ve elinizde bu imkan varken bunu fırsat biliniz Tövbe ediniz Dua etmeye imkanınız varken, dua ediniz Salih kimselerle beraber olmayı fırsat biliniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com