|
|
Konu Araçları |
edinip, ekleyen, sensizliğe, sensizliği, yurt |
Sensizliği Yurt Edinip Sensizliğe Seni Ekleyen Ben |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sensizliği Yurt Edinip Sensizliğe Seni Ekleyen BenHadi uzatma, son nefesim kaldı sende Gelde aşikarım sana muhtacım, sana ayanım Vur sineye hançerle saplansın ebedi ruhuma Bir çırpıda sönüversin alevim, senin hicranınla Yar yaren sana tutsak sana hayran Biliyorum sende ben varım yaşıyorum Affınla bağışla sende filiz olayım İlah-i aşk'la Ölesine yüceleyimkine saltnatımız sevgimiz olsun Başımızda tacımız aşkımız olsun Maldan mülkten banane sen lazım her alemde Sevgimdir sermayem aşkımdır devam Senli cennet diledim senli ferman Gel Gelde diletme beni al sarp kayalarından Enginlere sığmaz oldum taştım bu gönülden Özlem gözlerimden yeşerirken ham ne anlar benim halimden Gel geliver dindir şu gamı ecdadımı Sende meyli var gönlümün biçare sokaklarda Aşkına kurban gönlüne ferman bahtına derman oluvereyim Gel sevgilim gül kokulu diyarlarda gül koklayım sevgilim Sensizliği yurt edinip sensizliğe seni ekleyen ben Ben bu kadar hasret çekerken bu kadar özlerken Şüphesiz seni çok seviyorum ezelden gel Gel sevgilim Aciz bir kul sana hasret sanadır özlemim Kalmadı dermanım kalmadı takatim Bir yudum DUA'nın hazzından vur beni öle gel Ben seni ölesine Dualarla ördümkine Sol yanımda filizlendin her göz alışverişinde Gel sevgilim gönlüm senden seni diler sanadır feryadım Bittim bitiyorum zehrim sızdı dört yana dört cefama Son demimde çıkagel gelde nne ahım kalsın ne gamım şu alemde sevgiliM |
|