![]() |
Bir Çiçeğin Duası... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Çiçeğin Duası...EY BüTüN CICEKLERIN, bütün bitkilerin, yerin göklerin ve bütün alemlerin Rabbi, Ben senin yarattigin tohumlardan cansiz bir tohumdum bir zamanlar ![]() Sen bana can verdin ![]() Dualarimi kabul ettin, beni bir çiçek yaptin ![]() Bana kendi diledigin gibi bir sekil verdin ![]() Renklerle, desenlerle süsledin yüzümü Bana bir koku sürdün, koklayani mest eden ![]() Güzellerden bir güzel yaptin, görenlere gösterdin ![]() SENIN verdigin cazibeyle kuslari, böcekleri çagirdim kucagima ![]() Dayanamadilar, kostular ![]() Onlara, senin rahmet çesmelerinden serbetler sundum Senin izninle ![]() Birbirimize güldük, birbirimize sarildik ![]() El ele, kucak kucaga Sana sükrettik, Seni zikrettik günler boyunca ![]() Nice kuslar, nice böceklerle tanistim böylece ![]() Hepsiyle mutlu beraberliklerim oldu ![]() NIHAYET BIRGüN ![]() ![]() ![]() Beni bir mü'min kulun gördü ![]() Yanimdan geçiyordu ![]() ![]() ![]() Yüzüme bakti uzun uzun ![]() sonra elleriyle oksadi ![]() ![]() Bir öpücük kondurdu yanaklarima ayrilmadan ![]() "Ne güzel yaratilmis!" dedi sessizce ![]() Iste o an, niçin var oldugumu anladim ![]() Melekler sardi etrafimizi ansizin ![]() Imrenerek seyrettiler olup biteni ![]() Görmedigi Rabbine görmüs gibi inanan bir insanin yücelisini gördüler ![]() Ve herseyi en ince ayrintisiyla kaydettiler ![]() Cekilen resimlerde ben de vardim ![]() EY DUALARA cevap veren Rabbim, Ben cansiz bir tohumdum ![]() Dualarimi kabul ettin, güzel bir çiçek oldum ![]() Senin kudretinle canlandim, Senin san'atinla süslendim, Senin lûtfunla güldüm ![]() Simdi bir duam daha kaldi mahsere sakladigim: Beni gören gözleri ateste yakma, yâ Rabbi! |
![]() |
![]() |
|