![]() |
Bir Bebegin Duasi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Bebegin Duasi...Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim! Ben bir hiçtim,beni Sen Kudretinle yarattın ![]() Bana Sen vucüt verdin,hayat verdin,ruh verdin ![]() Bunları Sen bağışlamasaydın eğer,hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi ![]() Ben bir anne ve babadan doğdum ![]() ![]() Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin ![]() Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin ![]() Alemlerin Rabbi benim yüzümde,sadece bana ait bir eserini nasıl işlemiş,göreyim ve göstereyim diye ![]() Bana göz verdin,Senin eserlerini göreyim diye ![]() Bana kulak verdin,Senin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye ![]() Bana akıl verdin,Seni bulayım diye ![]() Bana dil verdin,Seni zikredeyim diye ![]() Bana kalp verdin,Seni seveyim diye ![]() Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir arzu verdin;Senden isteyeyim diye; Vermek istedin ![]() ![]() Onun için bana istemeyi öğrettin ![]() Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi ![]() Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi ![]() Neşem,sevinçim,mutluluk ve huzurum hep Sendendir Ya Rabbi ![]() Senin gizli açık nimetlerinin sayısını bilemem,hayal bile edemem ![]() ![]() Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim;Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbi |
![]() |
![]() |
|