Sana Kul Olmakla Merhamet Sahibi Eyle Beni ... |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Kul Olmakla Merhamet Sahibi Eyle Beni ...Sana kul olmakla merhamet sahibi eyle beni Allahım Rabbim, Sana hakkıyla kul olanların şefkatiyle donat kalbimi Beni anama-babama hayırlı evlat eyle Sana kul olmakla merhamet sahibi eyle beni ve evladımı Beni evladıma hayırlı ana-baba eyle Hamd ve minnetim Sanadır, ey Rabbim Topraktan yaratılmış bedenimi vahyine muhatap eylediğin için Ayrılıklarla ağlayan kalbimi sonsuzluğu müjdeleyerek teselli ettiğin için Rabbim,yaşamamı sen diledin Dilediğin gibi yaşayanlardan eyle beni Rabbim, ölümüm de senin deileğin Senin razı olduğun anda öldür beni Rabbim,inandıklarımdan dolayı kınayanların kınamasından utandırma beni Yalnız Sana kul olmanın izzetiyle yaşat beni Rabbim, çoklarına uyup sapmaktan uzak tut beni Yalnız senden istemenin izzetiyle yaşat beni Sana şükrüm en büyük nimetimdir Şükrüne muvaffak eyle beni Senin rızan en büyük servetimdir Sana razı eyle beni Ya Rab,hiç şüphesiz senin dilediğin hakkımda en hayırlı olandır Sana teslim oldum,beni dilediğin gibi yaşayanlardan eyle Ya Rab, Senden dilediklerimi benim hakkımda hayırlı eyle Sana razı oldum; beni Senin razı olduklarından eyle İstediğim bir Sensin Senin benim için istediğin benim de istediğimdir İstemi isteyen de Sensin İsteyemediklerimi de bana Sen verirsin Beni böyle kabul et, ey Rabbim |
|