![]() |
Ey Günahkar Aciz Kul Bak Geldi Gecdi Ömrün:( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Günahkar Aciz Kul Bak Geldi Gecdi Ömrün:(Bismillahirrahmanirrahim Esselamu aleykum verahmetullah veberekatuhu ve magfiretuhu ![]() Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi günahkar aciz kulun gönül sebnemlerini sana acti ![]() kanadi kirik, kalbi mahzun bir sekilde ![]() ![]() sevginle doldur ![]() Kimimiz var senden baska Ya Rahman ![]() ![]() ![]() Geldik günahlarla binbir pismanliklarla ![]() ![]() ![]() Sen affedicisin, affetmeyi seversin ![]() ![]() ![]() Ya Rahman bizleri rahmetinle kusat ![]() Ya Rahim sana gelme zamanim yaklasti, ama elimde günahlardan baska hic bir seyim yok ![]() Ya Rahim!! Rahim isminle bizlere merhamet et ![]() Söyle geriye bir gidiyorum, kendimi gönül aynamla seyrediyorum ![]() günahlar sana getirecegim, baska bir seyim yok Ya Rahim ![]() Ölüm melegi kapima geldi ![]() ![]() bir sekilde, her gecirdigim vakit icin pismanlik hissi ![]() saniyemi dahi bos gecirmeseydim ![]() ![]() Günahlarimla, binbir pismanliklarla ![]() ![]() ![]() Ey aciz kul; ömrun bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (as)'in sesini ve kendisini görüyorsun artik ![]() Sana emenet edilen can teninden cikti ![]() bitti, iste bu son durak ![]() ![]() aydinlatacak amelin varmi? Son nefesini azrail a ![]() Seni alip götürdüler tenesirin üzerine yatirdilar ![]() ![]() Agliyorsun bin pismanlikla, ama seni kimse görmüyor ![]() ediyorsun ![]() Ya Rab, ben pismanim ![]() yapmasaydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rahman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O anda bir ses isitiyorsun , tevbe kapisi, sana kapandi ![]() ![]() ![]() bir gecirdigin vakit icin agla ![]() Giydirdiler dikissiz gomlegi ve kefeni ![]() üzerinde ![]() ![]() Musalla tasina konuldun ![]() istiyeceksin ![]() Aglasanda nafile, artik o firsatinda bitti ![]() Sana geliyorum Ya Rahman, binbir günahlarla affet, affet ya Rahim ![]() ![]() ![]() Ahhhh mezarim kazilmis ![]() eviyim ![]() ![]() Bak simdi vaktin doldu kabrinde yakacak bir kandilin varmi? Affet Ya Rahim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabire getirildin, esin dostlarin seni yalniz birakip gidecekler ![]() sonra amelinle basbasa kalacaksin ![]() Allahim, Allahim ![]() ![]() ![]() ![]() Affet Ya Rahman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mezara koydular, üzerini kapattilar ![]() ki ![]() ![]() ![]() ![]() Rahim ![]() ![]() ![]() Ey Merhametlilerin merhametlisi ![]() ![]() Son nefesimize kadar bizleri yolundan ayirma ![]() gülümseyerek huzuruna gelenlerden eyle ![]() Ya Rahim bizlere öyle amel nasip etki, ölüm günümüz dügün gecemiz olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|