![]() |
Hepinize Beddua Ediyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hepinize Beddua EdiyorumBismillahirrahmanirrahim Esselamü ala menittebeal hüda Hidayete uyana, hak yolda olana selam olsun ![]() ![]() ![]() Çektirsin Allah sana, çok çektirsin ![]() ![]() ![]() Öyle bol zikirler çektirsinki elinde tesbihler eskisin ![]() ![]() ![]() Çektirsin Allah sana, çok çektirsin ![]() ![]() ![]() Öyle kimselere çektirsin ki huyunu; salihlere, velilere, şehitlere benzeyesin ![]() ![]() ![]() Çektirsin Allah sana, çok çektirsin ![]() ![]() ![]() Öyle ulvi şeylere hasret çektirsin ki cümle hasretlerden vazgeçesin ![]() ![]() ![]() Çektirsin Allah sana, çok çektirsin ![]() ![]() ![]() Öyle güzel fotoğraflar çektirsin ki, bakanlar varlığın keskin ucunun kalplerine tefekkürle battığını hissetsin ![]() ![]() ![]() Çektirsin Allah sana, çok çektirsin ![]() ![]() ![]() Öyle güzel filmler çektirsin ki, seyredenler kendi kimliklerinin kuyuya düşüp, dünya bezirganlarınca ucuza satılmaya çalışıldığını farketsin ![]() ![]() ![]() Alintidir Allah'im dergahinda böyle bir duayi hepimiz icin kabul eyle ![]() ![]() ![]() Basligi okudugunuzda ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yerde okudum sizlerle paylasmak istedim |
![]() |
![]() |
|