Küçük Mavi Bir Kelebek Gibi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük Mavi Bir Kelebek GibiDua ; küçük mavi bir kelebek gibi kelebeği bilirsiniz, baharın taze çiçek kokularına eşlik eder ![]() bugün de köyümde küçük bir kelebekle tanıştım ![]() küçük ve mavi bir kelebek ![]() küçük bir otun üzerinde ilk gördüğümde onu mavi bir çiçek sandım ama çiçek uçtu![]() ![]() ardı sıra ben de koştum![]() nazlı nazlı kanat çırpıp başka çiçeksiz bir otun üzerine konu verdi![]() birden o ot da kelebeğin konuşuyla çiçek açmış gibi oldu anladım ki, kelebek sadece çiçekleri dolaşıyor değil,gittiğiyeriçiçekleştiriyor anladım ki çiçek sadece baharda geliyor değil, vardığı zamanı bahar eyliyor![]() belki, dedim, dua da böyledir, hangi hal üzerinde olursak olalım, dilimize dua değiyorsa, kalbimizden dua sızıyorsa, o hal birden çiçek açıyor, birden bahar oluyor en zor zamanlarda, en büyük acılarımızda, korku ve ürperti anlarında yaptığımız o güzel yakarışlar, sonucu ne olursa olsun, ebedî baharımızın çiçeği olacak değil mi? bir kelebek gibi uçurun ellerinizden duayı ![]() hafifçe ve fısıltıyla ![]() ![]() Senai DEMİRCİ |
|
|
|