![]() |
bekle ki dönerim belki........ |
![]() |
![]() |
#1 |
kar_tanesi
|
![]() bekle ki dönerim belki........BEKLE Kİ DÖNERİM BELKİ Ne kırgınlıklar yaşadım,yaşattım Ne hasretler büyüttüm yok yere Gözümde ne yaşlar birikti senin hiç bilmediğin Ne büyük sevgi vardı içimde Anladığın, hissettiğin ama hiç umursamadığın… Gittin günün birinde, Kaç ay geçti,kaç yıl,kaç asır… Bilmiyorum ![]() ![]() Yaşadığımı hissedemediğim ömürler eksildi ömrümden Sen,yüreğime verilmiş sözüm Sen,edilmiş en büyük yeminim Sen,kaybettiğim gülücüğüm Sen,yüreğimin üstündeki en derin,en gizli yara Ve Sen, Gittin günün birinde Bekle dedin sadece Bekle ki dönerim belki Bekledim, Usanmadan,isyan etmeden,yılmadan Sevdamın ağırlığı hissettirmedi geçen zamanın sancısını Hiç şikayet etmedim, Gözlerinin siyahında huzur bulacağım günü bekledim sadece İçimde sabırlar tükendi Solmuş ,yıpranmış ,zifiri karanlık ruhumda ölüm dirildi Bekle dedin Bekle ki dönerim belki Bekledim ,bekledim de seni hiç hesap etmedim dönmeyeceğini Anladım sonra Bütün bekleyişler yok yere,boşuna Aşk uğruna feda edilmiyor ömür İlaç denilen zaman ,yaranın ta kendisi aslında Terk edişler hep sessiz ,sebepsiz Dönmüyor giden Gitmek bir kere, Gitmesini bilene… Ve unutulmuyor sevilen Eğer harcatmışsa yılları düşünmeden Eğer bırakmışsa telafisiz acılar ardında Unutmuyor gerçek seven Sevmek bir kere, Sevmesini bilene… |
![]() |
![]() |
|