![]() |
Şiir Tadında Dua.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şiir Tadında Dua..Seni düşünüyorum şimdi… Günahımdan çok rahmetini ![]() ![]() Ve geldim işte ![]() ![]() Neyim var , neyim yok ise aldım,geldim ![]() ![]() Olanca günahımla,isyanımla…Olmayan şükrüm ve duamla geldim ![]() ![]() Geldim işte ![]() ![]() Geldim Rabbim ![]() ![]() Öyle yorgun düşmüş hâlde geliş ki bu geliş ![]() ![]() ![]() ![]() Alıversen ![]() ![]() ![]() ![]() Dinleniversem… Dileniyorum işte kapında ![]() ![]() ![]() ![]() Geldim işte sonunda ![]() ![]() Alırsın değil mi huzur kapısından ![]() ![]() Kapılar önünde koymasın değil mi ; öyle perişan ![]() ![]() Çaresizim şimdi… Öylesine çaresiz ![]() ![]() ![]() ![]() Dışarısı soğuk şimdi…Dışarısı ayaz ![]() ![]() Huzurunun o sıcak iklimine muhtacım ![]() ![]() Şimdi yok yeri yurdu bu bedevinin,sokak çocukları kadar ![]() ![]() çöllerde kabul etmez artık ,günahlarımdan ![]() ![]() Lâ mekânlarda kaldım ALLAH’ım! ![]() ![]() Zaman tükendi artık ![]() ![]() ![]() Tükendim ALLAh’ım ![]() ![]() Tek bir nefes aldırmaz oldu artık gafil yanım ![]() ![]() Muhtacım ALLAH’ım… Öylesine muhtaç ![]() ![]() Ah… Öyle açım ki hem de,rahmetinin tek bir damlasına ![]() ![]() Ey kalbimin sahibi ![]() ![]() Ey rahmeti ab-ı hayat iksiri ![]() ![]() Rahmetsizlikten kavrulan gönlüme nurlarını yağdırmaz mısın… ? Ey dertlerin biricik dermanı olan ![]() ![]() Ey ezeli ve ebedi dostu,kullarının… Geldim işte ![]() ![]() Kabul etmez misin ? ‘’Kulum’’ demez misin? ![]() ![]() ![]() Almaz mısın yoksa huzuruna ‘kul’’ olduğunu unutup kulluktan bihaber bu acizi ![]() ![]() Affetmez misin ALLAHım … Bunca günahıma bakıp da ret mi edersin ![]() ![]() Şimdi ne olur Ey Rabbim,izin ver ![]() ![]() İzin ver huzuruna günahsız durayım ![]() ![]() Yetmez değil midir, bunca zamandır omuzlandığım günah yükümü ![]() ![]() Günahımı alıp,bu yükten kurtarmaz mısın? Bunca zamandır işlediğim günahlardandır, sana varamayışım ![]() ![]() Sana gelişimi engelleyen tüm prangaları söküver ALLAh’ım ![]() ![]() ‘kULum’’ dediklerin arasına katıver bizleri de ![]() ![]() Sana layık kul olmakla şereflendir ALLAH’ım ![]() ![]() Abd olmakla huzuru bulalım ![]() ![]() Sıkıntılarımızdan kurtulalım abdiyetle ![]() ![]() Bağışla ALLAh’ım ![]() ![]() Cürmümüz çok… Ama ![]() ![]() ![]() ![]() Rahmetinden ümitvarım… Sen ki rahmetinin %99’unu kıyamette mü’min kullarına saklayansın… Geri kalan bir rahmetinle ,dünyada kaldır bu yükümüzü de huzurunda boynumuzu bükme ALLAH’ım ![]() ![]() Bilirim … Bilirim affedersin ALLAhım ![]() ![]() ‘Senin rahmetin okyanus, günahım ise okyanustaki adada bulunan ağaçtaki garip kuşun ağzında ;bir nohut tanesi ![]() ![]() Kuraklaşmış tüm yanlarım o ab-ı hayatla yeşersin ![]() ![]() Eksik etme kalbimden rahmetinin damlalarını ![]() ![]() İzin ver nasuh tevbe kapılarından geçeyim de, dilime değen her bir harf gönlümde yeni dua çiçekleri filizlendirsin ![]() ![]() Baharın ölmüş toprağa hayat verdiği gibi , ben de yeni bir hayat bulayım ![]() ![]() Ölüleşmiş kalbimdan gelen kötü kokular ruhuma değmeden , rahmetinin hoş kokuları ile dolayım ![]() ![]() ![]() amin amin amin |
![]() |
![]() |
|