![]() |
Ayrılıksız Aşklara Kavuştur Beni …! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılıksız Aşklara Kavuştur Beni …!![]() ”İste, karşılık bulacaksın… Çal kapıyı, usanma! Açılmak içindir kapılar ![]() Yer olmasaydı orada sana, önüne duvarlar çıkardı ![]() Vermek istemeseydi istemeyi öğretmezdi ![]() Mademki ihtiyacın var, çalacaksın öyleyse, en büyüğünü çal kapıların… Aç ellerini gönlünle birlikte dinleyen Rabbindir seni… ” Sesime cevap veren, yakarışıma ses veren Sensin, çağrıma karşılık veren Sensin, dileklerimi önemseyen Sensin, dularımı işiten Sensin … Yokluğum en güzel duamdır; varlığımı sana dua eyle ![]() Suskunluğum en keskin sözümdür; sözümü sana dair eyle ![]() Kırık kalbim en iyi yanım; Kalbimi sana yar eyle ![]() ![]() “Sen ki gözlerime görmeyi bahşettin, cemalini görmeyi de yaz bana ![]() Sen ki kalbime sevmeyi lutfettin, sevdiklerinden olmayı da yaz bana ![]() Sen ki yokluğuma var olmayı yakıştırdın, ebedi vuslatını ver bana…” ‘ ‘RABBİM! Sevgini, seni sevenin sevgisini ve beni yaklaştıracak olanın sevgisini nasib et ![]() Sen ki Merhametinle varlığa erdindin beni, cömetliğin hiçliğe düşmeme izin vermez ![]() Ebedi cennetine buyur et beni ![]() ![]() Sen ki gül yapraklarını kokularla bezer, bülbül kokularıyla süsler, şebnemlerle taçlandırırsın, keremin kalbimin sevdasız kalmasına izin vermez ![]() Ayrılıksız aşklara kavuştur beni …! Amin! |
![]() |
![]() |
|