![]() |
Öyle Caresizim Ki Rabbim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Caresizim Ki Rabbim..Çarelere ermiyor aklım ![]() ![]() ![]() Bir yüzüm solgunken, isyankar öbür yanım ![]() ![]() ![]() Öğütleri masal gibi dinliyorum ![]() ![]() ![]() Nasihatler ninni misali geliyor, Başımı sallıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni takipte ızdırap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsem yokmuş şu dünyada senden başka! ![]() ![]() Merhametine uzatıyorum ellerimi ![]() ![]() ![]() Senin rahmetinle yıkamak istiyorum kirli tövbelerimi ![]() ![]() Dizginle çılgınlıklarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı ![]() ![]() Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma ![]() ![]() ![]() Vardır bunda da bir hayır ![]() ![]() Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana! ![]() ![]() Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi, Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar ![]() ![]() Hüzünlerde olgunlaştır beni ![]() ![]() Cahilim çok cahilim ![]() ![]() Sen yolum ol! Sen sonum ol! Sen tut elimden, sana giden yollarda nurum ol! Dağlar kadar günahlarıma, Bir avuç tövbe kırıntısı getirdim ![]() ![]() ![]() Sen derman ol şu volkanlarıma ![]() ![]() ![]() Sensiz bir yürek ne kadar boş! ![]() ![]() Affeyle Ya Rabbel alemin ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|