![]() |
Beni Kur'an'a Mahkum,Kur'an'i Bana Hâkim Kıl... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Kur'an'a Mahkum,Kur'an'i Bana Hâkim Kıl...![]() BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Biz her seferinde SENi unutsakta,biliyoruz ve hissediyoruz ki SEN hiçbir zaman bizi unutmadın! Bazen oluyor ki geç hatırlıyoruz SENi ![]() ![]() ![]() Kafamızı duvarlara vurunca, herşey geç kalmaya yakınken, yanımızdaki herkesin,hatta kendinin bile kendine yetersiz kaldığı zaman sadece SENSİN aslında bana yâr olan dediğim zaman ![]() Allah'ım AMENTÜ esaslarıyla açıyorum yüreğimi ![]() ![]() ![]() SANA ve RASÛLÜNE! ![]() ![]() Beni bana bırakmamanın büyüklüğünü yaşayarak ![]() ![]() ![]() Allah'ım hani sen diyorsun ya: BİR KULUM BANA DUA ETMEZSE, BANA CEFA ETMİŞ OLUR ![]() AMA EĞER DUA EDER DE, BEN ONUN DUASINI KABUL ETMEZ İSEM BEN ONA CEFA ETMİŞ OLURUM ![]() Kİ BEN KULUMA HİÇ CEFA ETMEM! ![]() ![]() Hep bunun arkasına sığınarak açıyorum ellerimi ve yüreğimi sana doğru ![]() Buradaki merhametin kollarına atarak kendimi seccadeye, kapanıyorum her seferinde ![]() ![]() ![]() Senin verdiklerini sonuna kadar hakkıyla yaşamak istiyorum! ![]() ![]() SENi sevmek nedir? ![]() ![]() ![]() SEN de yok olmak nedir? ![]() ![]() Öğret ve yaşat ![]() ![]() ![]() Verdiğin musibetlere karşı dik durabilmeyi, acizliğimi yaşayarak nasip et Allah'ım ![]() ![]() ![]() SENden başkasını gönlümden al ![]() SENi incitecek her davranıştan beni uzak tut! Beni KUR'AN'A MAHKUM,KUR'AN'I bana HÂKİM kıl RABBİM! ![]() ![]() ![]() AMİN |
![]() |
![]() |
|