Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günler, hak, hürmetine, mubarek, nurey, rabbena

Rabbena Mubarek Günler Hürmetine Ey Nur.Ey Hak

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rabbena Mubarek Günler Hürmetine Ey Nur.Ey Hak

TEVFİK DUASI

Rahman ve Rahim olan Allah?ın adıyla?

Güzeller güzeli sevgili Habibin Sallallahu aleyhi vesellem hürmetine

Ey Allah! Ey nur ! Ey hak! Ey mübin!

1 Allahım! Şu vakitte ve şu anda noksansız salavatını (bütün rahmetini), tertemiz selamlarını, en mükemmel ve en yüce daimi hoşnutluğunu bu alemdeki en üstün kuluna ulaştırSen O?nu (sav), Adem?in (as) çocukları arasından seçip kendi irade ettiğin hükümlerin gölgesi kıldınYarattıklarının ihtiyaçlarına O?nu (sav) bir kıble ve bir makam eyledinO?nu (sav) kendine bir delil kıldınRazı olduğun şekilde O?nu (sav) ortaya çıkardınTecellilerine layık hale getirdin

O?nu (sav) yerde ve göklerde emir ve yasaklarının uygulama mahalli kıldınKendin ile var olan her şey arasına O?nu (sav) vasıta eyledinŞu aciz kulunun selamını O?na (sav) ulaştırŞu anda selamların en şereflisi ve en temizi O?nun (sav) üzerine olsun

2 Ey Allahım! Beni O?na (sav) hatırlat ki, senin katında benden söz etsinÇünkü bunun bana hem dünyada hem ahirette faydalı olduğunu en iyi bilen sensinHatta bu fayda, O?nun (sav) seni tanıdığı ve senin yüce katında kıymetinin bulunduğu ölçüde olsunBenim bilgim ve anlayışım hesaba katılmasınEy rabbim! Şüphesiz sen, her türlü üstünlüğe layık, dilediğin her şeye güç yetirensin

3 Ey Allahım! O en mükemmel insanın gönlünde bana da yer verBana onu sevdirEfendimiz Muhammed?e , onun ali ve ashabına varlıklarının zerreleri sayısınca, Allah Teala?nın sonsuz ilmi miktarınca salat eyle

4 Ey Allahım!Bu salavatları devamlı olarak okuyabilmemize yardım eyleAmin

Ey alemlerin rabbi olan Allahım!Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com