![]() |
Ya Rabbi! Ben Pişmanım..Keşke Hiç Yapmasaydım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Rabbi! Ben Pişmanım..Keşke Hiç Yapmasaydım..Tevbe Duasi Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullahil Azim El Kerim ellezi lailahe illa Huvel Hayyul gayyum ve etûbu ileyh ya Tevvâb! ![]() ![]() Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullahil Azim El Kerim ellezi lailahe illa Huvel Hayyul gayyum ve etûbu ileyh Ya Gaffar! ![]() ![]() Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullahil Azim El Kerim ellezi lailahe illa Huvel Hayyul gayyum ve etûbu ileyh Ya Afuv! ![]() ![]() Tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemliku li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nuşûrâ ![]() Ya ErhamerRâhimîn Ya ErhamerRâhimîn Ya ErhamerRâhimîn Şu yaşıma gelinceye kadar, şu âna gelinceye kadar bilerek-bilmeyerek yaptığım, işlediğim tüm günahlardan ben pişmanım, tevbe ediyorum ![]() ![]() Gözümle işlediğim günahlara estağfirullah Dilimle-kulağımla işlediğim günahlara estağfirullah ![]() ![]() Aklımla-hayalimle işlediğim günahlara estağfirullah ![]() ![]() Elimle-ayağımla ve bütün âzalarımla işlediğim günahlara estağfirullah ![]() ![]() La ilahe illa ente subhâneke innî kuntu minezzalimîn La ilahe illa ente subhâneke innî kuntu minezzalimîn La ilahe illa ente subhâneke innî kuntu minezzalimîn Ya Rabbi! Ben pişmanım ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi sana söz veriyorum bir daha yapmayacağım ![]() ![]() Ya Rabbi beni affet! Kendine kul kabul et ![]() ![]() Emanetini kabzetmek zamanına kadar beni emanette emin kıl ![]() ![]() Allahumme inneke Afuvvun Kerîmun tuhibbul afve fa’fu anni! ![]() ![]() Ya Rabbi! Ben senden razı oldum ![]() ![]() Ya Rabbi bana verdiklerinden, vermediklerinden, hiç vermeyeceklerinden razı oldum ![]() ![]() Ya Rabbi ben sana teslim oldum ![]() ![]() Senin dediğin olacak Rabbim ![]() ![]() Sen de benden razı ol ![]() ![]() ![]() ![]() Razı değilsen, razı olacağın amelleri işlememi nasibeyle bana, mustaqîm eyle ![]() ![]() Ya Rabbi ben sana inandım, meleklerine, peygamberlerine, ahiret gününe, kadere, hayr ve şerrin senden olduğuna, öldükten sonra dirilmeye inandım, iman ettim ![]() ![]() Âmentu billahi ve melaiketihi ve kutubihi ve rusulihi vel yevmil ahiri ve bilkaderi hayrihi ve şerrihi minallahi teâlâ vel ba'su ba'del mevti hakkun ![]() Eşhedu en lâ ilahe illallah ve eşhedu enne Muhammeden abduhu ve resuluhu ![]() Ya Rab! Bu şehadetle hak üzere yaşamayı bana nasibeyle ![]() ![]() Beni daim seninle meşğul eyle ![]() ![]() Kalbimi yolunda sabitle ![]() ![]() ![]() Göz açıp kapayıncaya kadar bile olsa, beni nefsimle baş başa bırakma! ![]() ![]() Ve; Eşhedu en lâ ilahe illallah ve eşhedu enne Muhammeden abduhu ve resuluhu diyerek sana kavuşmayı bana nasibeyle ![]() ![]() Amin Amin bi Hurmeti Taha Ve Yasin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahumme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina Muammed |
![]() |
![]() |
|