![]() |
Hünkar Beğendi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Hünkar Beğendi![]() Hazırlama süresi: 20 DAKİKA Pişirme süresi: 45 - 50 DAKİKA 4 kişilik 743 Kalori MALZEMELER 1/2 kilogram dana kuşbaşı 4 adet patlıcan 2 adet domates 1 adet soğan 3 çorba kaşığı un 1,5 su bardağı süt 3 çorba kaşığı margarin 150 gram kaşar peyniri Tuz, pulbiber HAZIRLANIŞI Bir çorba kaşığı margarin ve eti tencereye koyup, harlı ateşte kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanları ateşte közleyin, kabuklarını soyup limonlu su içine atın ![]() Margarini derince bir tavaya koyup, unu ilave edin ![]() ![]() Limonlu patlıcanları iyice sıkıp, tavaya ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|