![]() |
--Uzaklardan (Kayseriden) Gelen Mektup -- |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() --Uzaklardan (Kayseriden) Gelen Mektup --![]() Merhaba aşkıım BIZIM ICIN YENI BIR GUNES DAHA DOGDU ASKIM !! bu gunlerimiz hiç bir zaman karanliga düşmez insallah O KADAR UZAKKEN SANA , o KADAR YALNIZKENN BURALARDA O GOZLERINDEKII ISIGI GORUYORUM SANKI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dudaklarim SANA NE KADAR BAGLANDIGIMI SOLEMESE DE , SEVDIGINI BELLI EDEMESE DE , ICIMDEKI FIRTINA HER GECEN GUN DAHA DA BUYUYOR !! SENI SEVIYORUM ASKIM , SENI SEVIYORUM !!! diye fisildamakk istiyorum kulagina !!!! ![]() BU HASRET NE ZAMAN BITER KI ASKIM !! SENI NE KADAR OZLEDIGIMI ARTIK KELIMELERE DOLDURAMIYORUM ![]() ![]() KALBIM ACIYOR , ICIM YANIYOR , GOZLERIM GOZYASLARIYLA DOLU ARTIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BENI HUZUN ALIP GOTURDU BURALARDAN , SENIN VARLIGIN TEK YASAMA SEBEBIM BE SEVDALIM SENI NE COK SEVDIGIMI KELIMELERE DOLDURAMIYORUM ARTIK ![]() ![]() O KADAR BAGLATTIN KI KENDINE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasil kendini sevdirmeyi basardin nasilda kendine bagladın benii ??? Şimdi ne yapsanda bu kalpden gidemezsin artik ![]() ![]() ![]() ![]() Gitmene izin vermem veremem AMA BIRGUN GIDECEKK OLURSANN ASLA UNUTAMAM SENII ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BU KALP SENIN ICIN ATIYORR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENI OLUMUNE SEVİYOOOR!!!! alıntı ![]()
|