![]() |
Çünkü"sü Yok...! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Çünkü"sü Yok...!![]() Yüreğim ardımda, Yüreğimde sen ![]() ![]() ![]() Geliyorum bir yerlere, bir yerlerdense gidiyorum ![]() Ardımdan gelen bu aşkı sahiplenmek öyle huzur verici ki ![]() Yol yol uzuyoruz, Ardımızda ne bir siren sesi, Ne bir karabasan gürültüsü ![]() ![]() ![]() Varacağım yer yüreğinin kenarı bu yolculuktan sonra, Biliyorum ![]() ![]() ![]() Bilmek mi? Diye soruyorum sonra kendime, Galiba kendimi kandırıyorum ![]() ![]() ![]() Sen gittiğinden beridir, portre fotoğrafım yok benim ![]() ![]() ![]() ![]() Yol yol sana uzuyorum ![]() ![]() ![]() Bağlayacağım yüreğine yüreğimi kör düğümlerle ![]() ![]() ![]() Kararlıyım! Çünkü; ![]() ![]() ![]() Aşk'ın çünküsü olmadı ki hiç! ________________
![]() |
Cevap : Çünkü"sü Yok...! |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Çünkü"sü Yok...!Oysa sen, onlar gibi değildin ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman aktı, geldikleri gibi gitmesini bilen cinslerden ![]() konuştu, uzun uzun ve sık sık ![]() bakakaldı, ayak izlerine ![]() yokluğunun aksine ![]() Uzun zaman geçti ![]() Sen biteli ![]() ![]() ![]() Ve ansızın çekip gideli ![]() ![]() ![]() Uzun zaman geçti ![]() ![]() Yavaş aktı yokluğunu düşündüğüm anlardaki cümlelerim ![]() hiçbir şey diyemeyişim ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç kimseye benzetemediğim yanların içindi sende kalan suskunluğum ![]() ![]() iki cümle arasında hiç kimse olmayışının ifadesini anlatabilmekti her düşüm ![]() giderken gözlerinin içinden ![]() ![]() ![]() Dakikalar içinde, çok fazla öldüm ![]() Her damla da tekrar tekrar öldüm ![]() ![]() ![]() Ve sen beni anlayan gözlerinin aksine, beni tane tane terk ettin kendi içinde ![]() ![]() ![]() Ve gittin ![]() beni düşürdüğün son umudum geldi gözlerimin önüne ![]() ![]() ![]() Anladım ![]() ![]() ![]() değildim ![]() yaşlarımın ıslaklığında serinleyen her bir kum tanesiydim ![]() ![]() ![]() Ölen bendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa sen, onlar gibi değildin
![]() ![]() ![]() Anlar gibiydin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|