![]() |
Yüreğimi Aldın Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yüreğimi Aldın Sevgili![]() Yuregimi aldin sevgili, oylesine aldin ki ![]() kendimden ![]() ![]() gelince ![]() ![]() ![]() Sen geldin ![]() ![]() kurlardan, konusmalardan, gecelerden utandim ![]() ![]() Anladim senden oncesinin yalan oldugunu ![]() Yuregimi oylesine aldin ki sevgili ![]() ![]() ![]() Uzaklasiyordu dusuncelerim ve yuregim ![]() ![]() ![]() Ne yapacagimi, ne dusunecegimi bilmiyordum ![]() gezinirken birden irkildim, uyandim ![]() ![]() tokat gibi patliyordu yuzumde ![]() ![]() Cunku ben hep seni bekliyordum ![]() bir kitap gibi, yuregimin bir bolumu sana ayrilmisti, kapali kapilar ardinda oylesine ozenle, oylesine umutla korunmustu ki kendim bile el suremedim ![]() Cunku sadece senindi ![]() Yuregimi oylesine aldin ki sevgili ![]() ![]() ![]() Oylesine cabuk, oylesine birden bire oldu ki ![]() ummadigim bir anda alt ust oldum ![]() konusamadim, anlatamadim ![]() ve sana ayrilan kitaba el degmesin, bozulmasin diye su dunyanin pisligi, cikarciligi, bozulmuslugu ve yapmacikligi ile mucadele ile gecmisken, su yorulmuslugumun ustune yinede konusamadim, soyleyemedim ![]() Yuregimi oylesine aldin ki sevgili ![]() ![]() ![]() Anladim ki hayallerim vardi sende ![]() yanlizligim vardi sende ![]() ![]() ![]() ![]() Daha yeni anladim sende var olanlari ![]() tekrar kendimi ![]() senden baska ![]() bekliyordum, zaten seni dusunuyor, seni ozluyordum ![]() sana bir an ![]() ![]() ![]() ![]() Yuregimi oylesine aldin ki sevgili ![]() ![]() ![]() Yapamadim, korktum herseyin bozulmasindan, kaybolup gidivermenden ![]() Yapamazdim anliyormusun? Ve birden bire farkina vardim ![]() uzerindeki mumlari uflerken ve gokyuzunde her yildiz kayisinda tuttugum dilegimdin ![]() VE YUREGIMI OYLESINE ALDIN KI SEVGILI SOYLEYECEK HICBIRSEYIM KALMADI
![]()
|