Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yağmur

Yağmur

Eski 02-01-2008   #1
gülgüzeli

Yağmur

Mevsimlerden sonbahar aylardan eylülse o zaman geçmiş hep beni takip ederNedir bu mevsimin özelliği ve neden beni alıp götürür geçmişe
Havalar biraz daha serin ve rüzgar daha sert esiyorÇocuklar okula gidiyorlar yüzlerinde ışıltıBilmem bu ömrümün kaçıncı güzü bilmem kaçıncı dökülen yaprak yerdekiİçimde bir umutsuzluk bir umut ,içimde bir sevinç bir mutlulukYüreğimde sen varsın kimbilir bu kaçıncı gelişin aklımaYürüyorum, hafif bir rüzgar esiyor denizden serin ve üşüyorumÜşüyünce mutlu oluyorum içimi bir sevinç kaplıyor nedensizBir yaprak dökülüyor önümden, nazlı nazlı içimi bir hüzün kaplıyorOrta Anadolu`da güz nasıldır diye düşünüyorumDeli deli yağmurlar yağıyordur ve etraf toprak kokuyordurAcaba sen dışarda mısındır bu yağmurda?Yoksa pencereden mi izliyorsun olup biteni?Belki de güneş açmıştır yerler hafif ıslaktırSpor ayakkabını giymişsindir dolabındaki uzun kolluklu eşofmanı çekmişsindir üzerineFırına gidiyorsundur yüzünde bir tebessüm kimbilir okula giden bir çocuk, uzun belikli bir kız çocuğu sana gülümsüyordur şu andaElindeki ekmek ne de güzel kokuyordur koparmamak için zor tutuyorsundur ve dayanamayıp koca bir parçayı koparıyorsundurKimbilir ne de mutlusundurYerler hafif ıslak olsa da koşar adım gidiyorsundur evine
Bir kuş pencerende sana selam veriyordur,belki de her sabah pencerene koyduğun ekmek kırıntılarına gelmiştirGülümsüyorsundur sevimli kuşa ve belki de özeniyorsundur onun kanatları olduğunaKuşkanatlanıp uçmuştur şu anda ve sen ne de mutlusundurÇayını yudumluyorsundur acaba güzel gözlerin niye dalmıştır şu andaGözlerin geçmişte midir gelecekte midir yoksa yoksa sevdiğin bir yüreğin içinde mi kimbilirMüzik dinliyorsundur belki de gülümsüyorsundur eminimHüzünlü bir gülümseyiştir buSen pencereyi açmışsındır tertemiz havayı çekiyorsundur ve selam veriyorsundur bulutlara,rüzgara ve güneşeÇiçeklerinle konuşuyorsundur onları dinliyorsundurYağmuru anlatıyorsundur ve onları ne çok sevdiğinden dem vuruyorsundurVe kesinlikle gülümsüyorsundur ne de mutlusundur
Ben yürüyorum içimde fırtınalar ve ne de hüzünlüyümdür

Alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com